TARSUS'UN EN YENİ MAHALLESİ ATATÜRK, MODERN YOLLARLA BULUŞUYOR

Tarsus Belediyesi kentin birçok noktasında başlattığı asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Güncel Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 17:28:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tarsus Belediyesi kentin birçok noktasında başlattığı asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus’un en yeni yerleşim alanlarından biri olan Atatürk Mahallesi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak asfalt seferberliği başlatıldı. Mahallede Tarsus Belediyesi sorumluluk alanında olan sokakların tümü, yenilikçi ve modern anlayışla asfaltlanarak vatandaşın beğenisini topluyor. Mahalle sakinleri, tozlu yollardan kurtulmanın sevincini yaşıyor.
Tarsus Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Tarsus’un 180. mahallesi ve yeni yerleşim yeri olan Atatürk Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Mahallede gerçekleşen asfalt çalışmaları, kentin modern ve konforlu yollara ulaşmasını sağlıyor. Ekipler, Tarsus Belediyesi sorumluluk alanında olan tüm sokaklara asfalt çalışması gerçekleştiriyor.  Mahalle asfaltlı yollarına kavuşurken, toz ve topraklı yollardan geçmek zorunda kalan mahalle sakinleri ise modern ve kaliteli asfalt yolların sahibi oluyor. Çalışmalar aralıksız sürüyor.
“TOZ VE TOPRAKLI YOLLARI YENİLEYEREK MODERN HALE GETİRİYORUZ”
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Atatürk Mahallesi’nde başlayan sıcak asfalt seferberliği hakkında konuşarak, “Tarsus Belediyesi olarak üstyapı çalışmalarımıza büyük bir özveriyle devam ediyoruz. Toz ve topraklı yolları yenileyerek modern hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi adına çalışmalarımızı kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Tarsus Halkı için her daim işbaşındayız” dedi.
Tarsus Belediyesi'nin Atatürk Mahallesi'nde başlattığı sıcak asfalt seferberliği, şehrin genel altyapısının güçlendirilmesi ve yaşam kalitesinin artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Mahalle sakinleri, modern ve düzenli yollara kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın da bu çalışmaları ile takdirle karşılanıyor.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.