HERKES İÇİN GÜVENLİ, RAHAT, HUZURLU MEZİTLİ

CHP’li Tuncer, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

Siyaset Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 10:21:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
CHP’li Tuncer, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, halkçı belediyecilik büyüdükçe vatandaşlara kendini çaresiz hissettiren şartların da değişeceğine vurgu yaparak, “Herkes için güvenli, rahat, huzurlu Mezitli’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmaları kapsamında özellikle esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor.
Esnaf ve sanatkarın ülke ekonomisinin bel kemiği olduğunu vurgulayan Tuncer, “Esnaf ve sanatkarlarımız, ekonomik ve sosyal yapımızın istikrar unsuru, toplumumuzun orta direğidir.
Esnaf ve sanatkarlarımızın korunup desteklemesi için yapılması gerekeni eksiksiz hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
SOSYAL ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ
 
Esnafın sorunlarını yakından takip ettiğini dile getiren Tuncer, halkçı belediyecilik büyüdükçe sorunların da çözüleceğini belirterek, şunları söyledi: “Üreten ve istihdam alanları oluşturan bir belediye başkanı olmak için aday oldum. Mezitli’nin her bölgesinde sosyal adaleti sağlayan yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Bilim ve teknolojik metotlar ışığında, örnek yerel yönetim anlayışını Mezitli’de kuracağız. Herkes için güvenli, rahat, huzurlu Mezitli’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Halkçı belediyecilik büyüdükçe vatandaşlarımızı çaresiz hissettiren olumsuz şartlar değişecek.”
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.