TARSUS BELEDİYESİNDEN BASINA ve KAMUOYUNA DUYRULUR

07.09.2023 Tarihli İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI imzalı basın açıklamasına cevaben basın açıklamamızdır.

Güncel Yayın: 08 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.09.2023 11:52:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News
BASINA ve KAMUOYUNA
07.09.2023 Tarihli İYİ PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI imzalı basın açıklamasına cevaben basın açıklamamızdır.
AFAD tarafından Mersin Limanı’ndan belirli bir envanteri olmayan, kaydı bulunmayan, sayısı ve cinsi asla hesaplanamayacak; çoğunluğu kullanılmış ve kullanılmayacak durumda olan, Tarsus İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerince 06.09.2023 tarihinde yapılan, ‘’soğuk zincir’’ zorunluluğu gözetilmeden alelade, kaç aydır limanda, konteynırlarda muhafaza edildiği bilinmeyen ve bebeklerimiz için zehir saçması muhtemel, deprem bölgesine gönderilmesi için stoklanan bebek mamalarının imhası ve deprem bölgesine gönderilmemesi yönünde tarafımıza sözlü tebliğ edilen; yani, AFAD tarafından kaderine terk edilerek bir an evvel elden çıkarılmaya çalışılan ‘’insani yardım’’ TIR’larına ilişkin Mersin Valiliği ve Tarsus Belediyesi, resmi açıklamalarını yapmışlardır.
 
Ekte, Tarsus Belediyesi tarafından ‘’resmi’’ olarak kiralanan TIR’lara ilişkin plaka numaraları ve ödeme evrakları Tarsus Kamuoyu ile paylaşılmıştır. Sözü edilen ve Tarsus Belediyesi ile hiçbir bağı bulunmayan bir depoda gerçekleşen, Tarsus Belediyesi’ne mensup olmayan bir kişinin tutuklanmasıyla sonuçlanan incelemeler sürmektedir.
 
Bu bilgiler, Mersin Valiliği tarafından ‘’resmi’’ basın açıklamasıyla açıklanmasına, Tarsus Belediyesi tarafından ‘’resmi’’ olarak açıklanmasına, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından tüm detaylarıyla Tarsus Belediyesi Meclisi’nde tüm kamuoyuyla ‘’canlı’’ yayınlanmasına rağmen, konunun; siyasi parti temsilcilerince suistimal edildiği, ‘’deprem’’ gerçeği üzerinden siyasi rant elde edilmeye çalışıldığı, Tarsus Belediyesi üzerinden siyaset yapma ve popüler olma gayretlerine girişildiği gözlemlenmektedir.
 
İYİ PARTİ Tarsus İlçe Başkanı olan ve bu akşam bir basın açıklamasına imza atarak ‘’NAMUS, HAYSİYET, ŞEREF YOKSUNLUĞUNA BATMIŞ BİR İRADE’’ şeklinde tanımlanan Tarsus Belediyesi; olayların Tarsus Belediyesi ile hiçbir ilgisinin bulunmamasının verdiği rahatsızlıkla, 96 bin seçmenin, tercihini mevcut yönetimi iktidar yaparak vermiş özgür vatandaşlarımızın iradesini bölüp, ayrıştırıp, ötekileştiren ‘’ŞEREF ve NAMUS YOKSUNU;  HAYSİYETSİZ YÖNETİCİ’’ ile ilgili gerekli hukuki hazırlıklara başlamıştır.
 
Bu yönetici apartman yöneticisi değil ise, Tarsus halkının demokratik oylarıyla seçilmiş bir Belediye Başkanı ile Tarsus halkını ‘’96.000 insanın iradesi’’ olarak bölücü ve tehlikeli siyasi emellerine bir son verip, halkın belediyesi ve yönetim iradesine ’NAMUS, HAYSİYET, ŞEREF YOKSUNLUĞUNA BATMIŞ BİR İRADE’YE EL ÇEKTİRİLMELİDİR’’ gibi antidemokratik, ‘’ispiyon ve şikayet’’ temelli,  tecrübesizliğinin ve cehaletin verdiği özgüvenle ‘’akılla mantıkla bağdaşmayacak’’ ve en üzücüsü de temsil ettiği İYİ PARTİ seçmenini zor duruma düşüren bu şahıs acilen istifa etmeli/ettirilmelidir.
 
Tarsus Belediyesi deprem bölgesine ÇADIR SATMAMIŞTIR!’’
Tarsus Belediyesi ‘’PARAYLA KOLTUK/MAKAM/MEVKİ SATMAMIŞTIR!’’
Tarsus Belediyesi ‘’BUGÜN YOL ARKADAŞLARINI MASADA BIRAKAN, 3 GÜN SONRA GERİ OTURAN’’ İRADEYLE YÖNETİLMEMEKTEDİR!
Tarsus Belediyesi deprem bölgesine BOZUK MAMA GÖNDERMEMİŞTİR!
Tarsus Belediyesi deprem bölgesine KULLANILMIŞ MALZEMELER GÖNDERMEMİŞTİR!
Tarsus Belediyesi maaşlı amirleri DEPREM YARDIMLARINI SATMAMIŞLARDIR!
 
Tarsus Belediyesi Pandemide olduğu gibi, Elazığ Depremi’nde olduğu gibi, İzmir Depremi’nde olduğu gibi, Kahramanmaraş merkezli depremlerde olduğu gibi görevini yapmış; battaniye, yatak, yorgan üstünden siyaset acizliğine düşerek SİYASİ RANT elde ediciler gibi durumdan fayda çıkarmaya ÇALIŞMAMIŞTIR!
 
İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı’nın, Mersin Valiliği’nce kamuoyuna açıkça ifade edilen ve soruşturması devam eden bir dosyada rol çalmaya kalkmasını acizlik, acemilik ve siyasi teamüllerden uzak açıklamasını ise ‘’REZİLLİK’’ olarak tanımlıyoruz.
 
Tarsus Belediyesi İradesi, Özgür Tarsus Halkı’nın ‘’ezici’’ tercihiyle göreve gelmiş ve görevinin başındadır.
 
Bu tablodan mutlu olmayan ve yangından mal kaçırma politikasıyla ‘’rol çalmaya’’ kalkan basiretsiz yöneticilerin boylarını aşan açıklamaları ve bu açıklamaların alkışlayıcıları, Tarsus Belediyesi iradesini de idaresinin yönetim tercihlerini de içlerine sindirmek zorundadırlar!
 
Tarsus, çeyrek asırlık yolsuzluk iddialarının, karanlık ikili ilişkilerin, ahbap-çavuş ilişkileriyle koskoca bir kentin karanlığa gömülüşüne DUR demiştir!
 
Dün masada oturanların bugün karşı masadan söz söyleme sanatı, Tarsus Belediyesi’yle anılmayacak, siyaseten ise ‘’ahlakla’’ bağdaştırılamayacak bir sanatı tanımlamaktadır.
 
2024 Yerel Seçimleri yaklaşırken, siyaset düşünen ve siyaset macerasını Tarsus Belediyesi üzerinden rant elde etmekle temellendiren tecrübesiz kimselerin amaç, niyet ve emellerini ‘’ÇAMUR AT İZİ KALSIN AHLAKSIZLIĞI’’ ile açıklıyor, Tarsus Belediyesi ile onun namuslu çalışanlarını lekelemek isteyen ‘’namus, şeref ve haysiyet yoksunu’’ kişileri Tarsus Halkı’nın vicdanına havale ediyor, gerçekleri belgeleriyle açıklamaya devam ediyoruz.
 
T.C. TARSUS BELEDİYESİ
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.