BAŞKAN YILMAZ; “GAZİLİK, VATAN VE MİLLET SEVGİSİNİN EMSALSİZ MÜDAFAASIDIR”

“TOROSLAR BELEDİYESİ, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİN HER AN YANINDA”

Güncel Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 16:21:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TOROSLAR BELEDİYESİ, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİN HER AN YANINDA”

Toroslar Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gaziler ve şehit aileleri için bir kahvaltı programı düzenleyerek, tüm şehitlerin ve ebediyete irtihal eden gazilerin anısına Mevlid-i Şerif okuttu. Şehitlik ve gazilik mertebesinin önemine değenilen programda, birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; Gaziliğin, haklı ve şerefli bir mücadelenin paha biçilemez mükâfatı, vatan ve millet sevgisinin emsalsiz müdafaası olduğunu söyledi

Başkan Yılmaz; “19 Eylül 1921, Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal Rütbesi ve Gazilik unvanın verildiği gündür. Milletimiz için şehitlik ve gazilik, onurların en büyüğüdür” dedi. 

“EMANETİNİZ, EMANETİMİZDİR”

“Bu vatan üzerinde bağımsız ve hür yaşayabiliyorsak canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin sayesindedir” diyen Başkan Yılmaz; “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için en önemli ihtiyaç unutulmamaktır. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Şehit ve Gazi Aileleri Hizmetleri Şefliği ile şehitlerimizin hatırasını daima taze tutacağız. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bize emanet ettiği bu güzel vatanı korumak, milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına mücadelemizi her zaman vereceğiz. Gaziler Günü’nü idrak ederken, gazilerimizin ve şehit ailelerimizin her zaman yanlarında ve destekçisi olduğumuzu bir kez daha yeniliyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.