HİZMET RÜZGARI TARSUS'TA ESİYOR, BAŞKAN BOZDOĞAN SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ!

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kente kazandırdığı ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Güncel Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 17:48:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kente kazandırdığı ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Kent Meydanı, ikinci Ekmek Fabrikası ve Sağlık Yerleşkesi projelerinin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bozdoğan projelerin kente kazandırıldığına değinerek yakın zamanda halkın hizmetine sunulacağını belirtti. Tarsus'a yeni bir soluk getirecek olan bu projeler, şehrin sosyal ve ekonomik yaşamına olumlu katkılar sağlayacak.
İnsan odaklı hizmet anlayışı ile altyapıdan eğitime, sosyal ve kültürel aktivite alanlarından hizmet binalarına kadar her alanda Tarsus’u geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Tarsus Belediyesi, projeleri birer birer vatandaşların hizmetine sunuyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın daha önce müjdesini verdiği projeler yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan projelerin ivme kazanması ile Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sahada devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
SAĞLIK YERLEŞKESİ’NDE ÇALIŞMALAR SON HIZLA SÜRÜYOR
Sağlık alanında önemli bir projeyi halka kazandıran Başkan Bozdoğan, "Sağlık Yerleşkesi" projesinin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İş sağlığı ve güvenliği, meslek hastalıkları, çevre sağlığı, ana çocuk sağlığı ve spor sağlığı gibi birçok alanda faaliyet gösterecek olan bu yerleşke, Türkiye'de ve dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor. Başkan Bozdoğan, bu projenin Tarsus halkının sağlık hizmetlerine erişimine büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, “Tarsus'ta sözünü verdiğimiz Sağlık Yerleşkesi için geri sayım başladı. Tarsus'umuza büyük kazanımlar sağlayacak Sağlık Yerleşkesi’nin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledik.  Çok yakında tamamlıyoruz. Kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
TARSUS KENT MEYDANI’NA KAVUŞUYOR
Başkan Bozdoğan, Caminur Mahallesi'nde devam eden "Kleopatra Kent Meydanı" projesini de ziyaret etti. Bu önemli meydan, Tarsus'un merkezi bir noktasında konumlanacak ve halkın sosyal etkileşimini artıracak.  Tarsus Belediyesi’nin en büyük ve en önemli projelerinden biri olan Kent Meydanı Projesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Arkeopark niteliği taşıyan meydanın tamamlanmasıyla, gerek Tarsus’ta yaşayan gerekse Tarsus’u ziyaret eden birçok insana, şehrin çok katmanlı zenginliğini gözlemleyebileceği, keyifle vakit geçirebilecekleri örnek bir yaşam alanı sunulacak. Başkan Bozdoğan Kent Meydanı’nın devam eden çalışmalarına değinerek, “Yıllardır özlemle kavuşmayı beklediğimiz meydanımıza kavuşuyoruz. Kleopatra Kent Meydanımızın devam eden çalışmalarında incelemelerde bulunduk. Alanda çalışmalar devam ediyor. ” dedi.
2. EKMEK FIRINI İLE OLUŞAN KUYRUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK
Tarsus halkının ekonomisine destek olmak amacıyla önemli bir adım atan Başkan Bozdoğan, ekmek fiyatlarının artışına çözüm olacak "İkinci Ekmek Fabrikası"nın çalışmalarını da yerinde inceledi. Fabrikada üretilecek ekmeğin uygun fiyatı sayesinde Tarsus halkının ekonomik yükü hafifleyecek ve ekmek alımında yaşanan zorlukların önüne geçilecek.
“PROJELERİMİZ BİR BİR HAYATA GEÇİYOR”
Başkan Bozdoğan, yerinde yaptığı incelemelerle projelerin hızlı ve başarılı bir şekilde tamamlanması için ekibine ve çalışanlara verdiği destekle dikkat çekiyor. Bu büyük projelerin Tarsus'a getireceği değer ve katkılar, şehir halkının heyecanla beklediği gelişmeler arasında yer alıyor. Başkan Bozdoğan, projelerin vatandaşlarla buluşması için gün saydıklarının müjdesini vererek, "Vatandaşlarımızın refahını ve yaşam kalitesini arttıracak olan projelerimiz bir bir hayata geçiyor. Projelerimizin kentimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.