LİBYA BAŞBAKANI İLE TÜRK İŞ İNSANI ARASINDA YAŞANAN DİYALOG GÜNDEME OTURDU

“ERDOĞAN’IN SAFINDA DEĞİLSEN, LİBYA’DA SANA İŞ YOK”

Güncel Yayın: 23 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 23.05.2023 17:21:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“ERDOĞAN’IN SAFINDA DEĞİLSEN, LİBYA’DA SANA İŞ YOK”

Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile NOR Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Akyüz arasında yaşanan diyalog gündem oldu. Başbakan Dibeybe, iş insanı Akyüz’e “Erdoğan'ın safında değilsen, Libya'da sana iş yok.” dedi. Akyüz ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Libya'da, başta Türkiye olmak üzere 10 ülkeden 260 firmanın katıldığı 13. Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı (Libya Build) başladı. Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'nin gerçekleştirdiği fuarın açılışında Türkiye'nin Trablus Büyükelçisi Kenan Yılmaz ve bazı bakanlar da hazır bulundu.

Açılışın ardından Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ve beraberindeki heyet, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde ticari faaliyetlerini sürdüren NOR Alüminyumun standını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Akyüz ile bir araya geldi. Ziyaret esnasında Başbakan Abdulhamid Dibeybe ve iş insanı Yavuz Akyüz arasında yaşanan ilginç diyalog Türkiye’de gündeme oturdu.

Başbakan Abdulhamid Dibeybe, iş insanı Yavuz Akyüz’e “Erdoğan’ın safında değilsen, Libya’da sana iş yok.” dedi. NOR Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Akyüz ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.