Tarsus iyi parti ilçe Başkanlığı yeni binasına taşındı.

İyi Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı olarak Atanan Opr. Dr. Mehmet Yunus Seven'de Yeni İyi Parti İlçe Binası açılış törenine katıldı.

Güncel Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 07:21:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İyi Parti Tarsus Belediye  Başkan Adayı olarak Atanan Opr. Dr. Mehmet Yunus Seven'de Yeni İyi Parti İlçe Binası açılış törenine katıldı. 


İlçe Başkanı Av. Burak Özdil ve Yöneticilerinin yanısıra çok sayıda Partili ve  kalabalık davetlinin katılımı ile iyi Partinin Tarsus'ta yeni ilçe  Binası kuban kesilerek açılışı yapıldı.
İlk olarak Açılış konuşmasını yapan iyi  Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil yeni ilçe binalarının Tarsus'a ve partilerine  hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak yerel seçimler için birlik beraberlik mesajı veren İlçe Başkanı Av. Burak Özdil Tarsus'umuzu Belediye Başkan Adayımız Mehmet  Yunus Seven ile iyi Partili Belediye ile taçlandıracağız dedi.
Daha sonra iyi parti genel merkezi taraftan Tarsus Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Opr. Dr Mehmet Yunus Seven bir konuşma yaptı"Seven
Konuşmasında İlçe binasının Açılışına katılan ve  kendisinin yanında olan  Partili yol arkadaşları ile sivil toplum kuruluşları ve Basın mensuplarına teşekkür etti.   Mehmet Yunus Seven Tarsus’un 180 Mahallesi’ne hizmet etmek için yola çıktığını bunun için projelerinin hazır olduğunu belirti. Mehmet Yunus Seven bizim bir ucumuz Yenice, bir ucumuz Atalar, bir ucumuz Gülek, bir ucumuz Baharlı,bir ucumuz Atatürk, bir ucumuz Cumhuriyet’tir.
Benim hayalım Tarsusluları
Halkçı ve sosyal belediyecilikle buluşturmak katılımcı, şeffaf,  Eşit ve adaletli hizmeti Tüm Tarsus'a ulaştırmak çocuk dostu, kadın dostu, yaşlı dostu, engelli dostu, hayvan dostu, çevre dostu bir kent hayal ediyorum. Yoksullarına el uzatan, Muhtaçlarına sahip çıkan, Mağdurun yardımına koşan Bir Anlayışla Mehmet Yunus Seven olarak yola çıktım Sizin için biz varız. Tarsus  İçin biz hazırız dedi.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.