Dr. Ali Öz: “Vatandaşın ve Toroslar’ın hizmetkarı olacağız”

‘Toroslar’da Yaşayan Gülnarlılar’ etkinliğinde hemşehrileriyle bir araya gelen Öz, “Benim siyasetteki ana hedefim, doktorluk yaptığım ve milletvekili olduğum dönemde de olduğu gibi hiç değişmedi.

Siyaset Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 13:06:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News
‘Toroslar’da Yaşayan Gülnarlılar’ etkinliğinde hemşehrileriyle bir araya gelen Öz, “Benim siyasetteki ana hedefim, doktorluk yaptığım ve milletvekili olduğum dönemde de olduğu gibi hiç değişmedi. Buna Allah’ta şahit, hepiniz de şahitsiniz. Dünya görüşü, siyasi görüşü ne olursa olsun her bir vatandaşımız bizim için çok kıymetlidir ve değerlidir. O yüzden belediye başkanlığımız döneminde de vatandaşın ve Toroslar’ın hizmetkarı olacağız. Bu konuda da hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışmaları kapsamında Toroslar ilçesinde yaşayan Gülnarlılar ile bir araya geldi. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe MHP İl Başkan Vekili Salih Bayraktar, AK Parti İl Yöneticisi Tuğrul Kurt, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay katıldı. Hemşehrileri tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Öz, “Gülnarlı hemşehrilerimle bir arada olduğum için çok mutluyum. Bana desteğinizi hiçbir zaman esirgemediniz. Yerel seçimlerde de esirgemeyeceğinize inancım tam. Sadece bana değil, Büyükşehir’de Sayın Serdar Soydan’a da destek vereceğiniz konusunda hiç şüphem yok. Sizlerin ve Yörük kardeşlerimin büyük desteği ile Mersin’i ve Toroslar’ı büyük hizmetlere kavuşturacağız. Mersin ve Toroslar’da unutulan değil, iz bırakan bir belediye başkanı olacağız” ifadelerini kullandı.
 
“ALİ ÖZ KARDEŞİNİZ, SİZLERİN VE TOROSLAR’IN HİZMETKARI OLACAK”
 
Etkinlik alanını dolduran yüzlerce vatandaşına yaptığı konuşmada Öz, “Benim siyasetteki ana hedefim doktorluk yaptığım ve milletvekili olduğum dönemde de olduğu gibi hiç değişmedi. İnşallah belediye başkanlığı dönemimizde de bu şekilde devam edecek. Ana hedefimiz vatandaşa hizmet etmek. Ve biz bunu sadece vatandaşa hizmet olarak değil aynı zamanda ilçemize de hizmet olarak yansıtacağız. Tabi ki bunu da sizlerin büyük desteği ile sizlerle birlikte hareket ederek gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin hangi kamu kurumlarına giderseniz gidin orada başarılı bir Gülnarlı bulabilirsiniz. Gülnar’ın en önemli özelliklerinden biri de ülkesine hizmet eden önemli insanlar yetiştirmesidir. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren Toroslar’da Gülnarlı olan bu kardeşiniz sizlerin ve Toroslar’ın hizmetkarı olacak” dedi.
 
“MERSİN VE TOROSLAR’DAKİ TÜM EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ”
 
Öz, konuşmasının devamında, “Birbirinden kıymetli Yörük hemşehrilerim, bildiğiniz gibi başta Mersin olmak üzere Toroslar’da da eksikliklerimiz var. Büyükşehir’de adayımız Sayın Serdar Soydan’a, Toroslar’da ise kardeşiniz Ali Öz’e destek vermeniz halinde tüm bu eksiklikleri gidereceğiz. Büyükşehir ile koordineli bir şekilde çalışarak belirlediğimiz tüm projeleri hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Ama bunu yapmak için durmayacağız, yorulmayacağız, gece demeden, gündüz demeden çalışarak hem Büyükşehir’de hem de Toroslar’da Cumhur İttifakı’nı zafere ulaştıracağız. Sonrasında da hizmeti bu kardeşlerinize bırakacaksınız. Ama hesabını da soracaksınız. Verdiğimiz sözleri yerine getirip getirmediğimizi mutlaka sorgulamalısınız. Hayalim olan Toroslar'da unutulan bir belediye başkanı değil, iz bırakan bir belediye başkanı olmak istiyorum. O yüzden de sözlerimin yerine getirilip getirilmediğini mutlaka sorgulamalısınız” ifadelerini kullandı.
 
“KIŞ TURİZMİ İLE TOROSLAR YENİDEN KEŞFEDİLECEK”
 
Seçildikten sonra hayata geçireceği projelerini de açıklayan Öz, en önemli projelerinden birinin de kış turizmine yönelik olduğunu vurguladı. Öz, “İlçemizi bölgenin en önemli kış turizmi haline getireceğiz. Arslanköy’ün üst tarafında yer alan Dümbelek Boğazı, İsviçre’de bulunan kayak merkezleriyle eşdeğer pozisyonda bulunmakta. Ancak burası için yeteri özen gösterilmemiş; Kültür ve Turizm, Gençlik ve Spor Bakanlıkları ile işbirliği yapılamaması neticesinde ve yetersiz organizasyonlar sonucu burası turizme kazandırılamamıştır. Biz ise göreve gelir gelmez, zaman kaybetmeksizin Kültür ve Turizm Bakanlığımız ile işbirliği yaparak ilçemizde kış turizmini geliştireceğiz. Modern tesisler ve konaklama seçenekleriyle bölgenin çekim merkezi olmasını sağlayacağız. Aynı zamanda doğal güzellikleri koruma odaklı projelerle sürdürülebilir bir kış turizmi anlayışını benimseyeceğiz. Toroslar’ın kış turizmi ile yeniden keşfedilmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.
 
Konuşmasının ardından Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, etkinlikte bir araya geldiği hemşehrileriyle birlikte bol bol fotoğraf çekildi. Öz, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında Demirtaş ve Kurdali mahallelerinde ziyaretler gerçekleştirdi. 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.