BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN YENİ YIL MESAJI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yeni yıl öncesi bir kutlama mesajı yayınladı.

Güncel Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 19:01:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yeni yıl öncesi bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bozdoğan, yeni yılda, Tarsus'u daha da ileriye taşımak, sürdürülebilir kalkınma ve refahı artırmak için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.

Başkan Bozdoğan mesajında 2024 yılını kutlayarak şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli hemşehrilerim, yeni bir yıla giriş yapmanın heyecanını ve coşkusunu birlikte yaşıyoruz. 2024 yılı, umut dolu bir başlangıç, yeni bir dönemin kapılarını aralayan bir anahtar olarak karşımızda duruyor. Bu anlamlı dönemde, birlikte geçirdiğimiz 2023 yılında elde ettiğimiz başarıları, birlik ve beraberlik içinde daha da büyütmek adına elimizden geleni yapacağız.

Tarsus'u daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için birçok projeyi hayata geçirdik. Altyapı çalışmalarından kültür etkinliklerine, eğitimden çevre dostu projelere kadar geniş bir yelpazede hizmet vererek, Tarsus’umuzun kalkınması için çabaladık. Bu süreçte sizlerin aktif katılımı, destek ve güveni ise en büyük motivasyon kaynağımız oldu. Yeni yılda da, Tarsus'u daha da ileriye taşımak, sürdürülebilir kalkınma ve refahı artırmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Tarsus’un tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini koruyarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir miras bırakma hedefimiz doğrultusunda adımlar atmaya devam edeceğiz.

Sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl geçirmeniz, sevdiklerinizle bir arada olmanız ve hayallerinizi gerçekleştirmeniz dileğiyle, 2024 yılının sizlere ve tüm Tarsus'a güzellikler getirmesini temenni ediyorum.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.