Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Ticaret Borsasına İ-adeyi Ziyaret Bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Güncel Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 21:36:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Başkan Bozdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Polat, Sıtkı Dev, Aydın Polat ve Nihat Çapar ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, İl konusu başta olmak üzere gündemdeki konular hakkında Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ve yönetimiyle fikir alışverişinde bulundu.
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke,  Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve beraberindekilerin iade-i ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Tarsus Ticaret Borsası olarak, kentin ticaretinin, ekonomisinin ve sosyo kültürel alanda toplumsal hayatını da içine alan gelişmelerde ellerini her zaman taşın altına koymaya hazır olduklarını dile getirdi.
Ziyarette, ‘Ortak Payda’nın önemine vurgu yapan Başkan Bozdoğan “Öncelikle şunu belirtmek isterik ki, Ticaret Borsa’mızın faaliyetlerini çok yakından takip ediyoruz. Bu bağlamda başta Sayın Başkan Teke ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizler dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Ticaret Borsamızla ortak paydamız olan Tarsus’u ortak akıl ve istişare anlayışıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz üzere, Tarsus olarak bizim en büyük hayalimiz birlik ve beraberlik içerisinde ‘Ortak Payda Tarsus’ etrafında kenetlenmektir” dedi.
Göreve geldikleri günden bu yana toplumun her kesimiyle istişareyi bir gelenek haline getirdiklerini, bu maksatla da bu şehrin geleceği adına çok önemli bir adımlar attıklarını belirten Başkan Bozdoğan “Yaklaşık 5 yıllık hizmet dönemimiz sırasında bu kente birçok kalıcı eser kazandırdık. Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde de startını verdiğimiz ‘Büyük Tarsus Hareketi’  ile birlikte bu kente fayda sağlayacak projelere imza atacağız. Türkiye’de bugün havayolu, demiryolu ve denizyolu geçen bir başta ilçe yok. Bizler, tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte bu kentin değerlerine sahip çıkmak zorundayız” ifadesini kullandı.
 
 
 
“Ortak akılla hareket etmek ilçemizin faydasına olacaktır” diyen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke “Borsamız geçmişten bugüne kadar kurum, kuruluş, meslek odaları ile ortak akılla hareket etmiştir. Sosyal, ekonomik ve stratejik konularda ortak projeler hazırlayıp kentimize büyük faydalar sağlayabiliriz. Bunu yanı sıra özellikle canlı hayvan ve kümes hayvancılığı ile uğraşan Borsa üyelerimizin sizlerden bazı talepleri var. Borsa yönetimi olarak bizler bu talepleri de derledik. Sizin de yardımınızla bunlara çözüm bulacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ziyaret sonrası, Borsa Başkanı Mustafa Teke, Borsa Başkan yardımcısı Kemal Sühely Batmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Bayram, Yücel Gürbüz, İlhan Titiz ve Nail Uçak ile  birlikte Ticaret Borsası’nın zemin katında yer alan ‘Geçmişten Günümüze Tarsus Fotoğrafları’ sergisini gezdi..
 
 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.