MARDİNLİ İŞ İNSANI KADAK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mersin’de eğlence ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Keyfi Dem Yeni Nesil Meyhane, Li-We Kahvaltı Restoran, Li-We Concept ve Liya Pharma Ecza Deposu’nu çatısı altında bulunduran

Güncel Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 21:48:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Mersin’de eğlence ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Keyfi Dem Yeni Nesil Meyhane, Li-We Kahvaltı Restaurant, Li-We Concept ve Liya Pharma Ecza Deposu’nu çatısı altında bulunduran SMC Group Yönetim Kurulu Başkanı Mardinli İş İnsanı Savaş Kadak, Ramazan Bayramı öncesi yayınladığı mesajında, başta Mersin halkının olmak üzere tüm İslâm ‘aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı. 
Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kadak, “Kardeşlik ve birlik duygularının en yüce şekilde yaşandığı Ramazan Ayı'nı bir kez daha geride bırakarak bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel zaman diliminde, manevi derinliklerimize bir kez daha yönelerek Yüce Rabbimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi en güzel şekilde hissettiğimiz, kucaklaşmanın, barışmanın ve sevgiyle bir arada olmanın en özel zamanlarıdır. Bu günlerde, kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirimize kenetlenmek, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu her zamankinden daha fazla yaşamak adına bir fırsattır. Sevgi, merhamet, kardeşlik ve hoşgörü duygularını güçlendirerek bayramı gerçek anlamda yaşamak hepimizin ortak amacı olmalıdır” dedi.
“TELEFONLA DAHİ OLSA YANLARINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRMEK GEREKİYOR”
Bu kutsal günlerde öksüz ve yetimler başta olmak üzere; şehit ailelerinin, gazilerin, hastaların, yaşlıların ve ihtiyaç sahibi vatandaşların unutulmaması gerektiğine dikkat çeken İş İnsanı Kadak, “Onlarla dayanışma içinde olmak, bir telefonla dahi olsa yanlarında olduğumuzu hissettirmek, onların yalnız olmadıklarını göstermek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Ramazan Bayramı vesilesiyle, milletimizin huzur içinde yaşaması için hayatlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, onların ailelerine ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm İslam Âlemi'nin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor; bu bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.