Ahmet Serkan Tuncer İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, göreve başlamasının ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Güncel Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 16:59:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, göreve başlamasının ardından ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, Mezitli’nin geleceği ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik önemli kararlar alındı. Başkan Tuncer; meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, Mezitli’nin kalkınması ve refahı için işbirliği ve uyum içinde çalışma çağrısında bulundu.
 
Ayrıca Mezitli’deki altyapı, eğitim, sağlık ve çevre gibi alanlarda yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda alınan kararlar arasında, şehrin trafik sorunlarına çözüm getirecek yeni yolların yapılması, park ve yeşil alanların arttırılması, kadın-erkek eşitliği, sosyal yardım ve hizmetlerin geliştirilmesi gibi konular yer aldı. Başkan Tuncer; meclis üyelerine ve basın mensuplarına teşekkür ederek, şehrin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.