TOROSLAR BELEDİYESİ ŞEHİT DURMUŞ TEK ANAOKULUNDA, ÇOCUKLAR VE AİLELER ÇOK MUTLU

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın okul öncesi eğitime verdiği önemin bir göstergesi olan Toroslar Şehit Durmuş Tek Anaokulu, yeni eğitim ve öğretim yılında da aktif bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Güncel Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 09:10:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın okul öncesi eğitime verdiği önemin bir göstergesi olan Toroslar Şehit Durmuş Tek Anaokulu, yeni eğitim ve öğretim yılında da aktif bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

Korukent Mahallesi’nde her yıl yüzlerce çalışan ailenin huzur ve güven içinde çocuklarını teslim edebileceği bir yuva olan anaokulu, 3-6 yaş grubundaki çocuklara yaşıtlarıyla eğlenme ve sosyalleşme imkanı sağlıyor.

Alanında uzman eğitmenler ve psikolog eşliğinde sanatsal, kültürel ve sportif aktivitelerle dolu birçok branşlarla buluşan miniklere; çocuğun kendi kendini geliştirebilmesini ve kendine yetebilmesini amaç edinen montessori, ingilizce, drama, güzel sanatlar, ritim, ebru-seramik eğitimleri de veriliyor. 

Objektif, sözel ve zihinsel testlerin de yapıldığı Toroslar Şehit Durmuş Tek Anaokulunda çocuklar, hobi bahçesinde kendi elleriyle ektikleri sebze ve meyveleri de öğreniyor.

 

07.30 ile 18.00 çalışma saatleri arasında hizmet veren anaokulunda, iki ana ve bir ara öğün sunulurken, isteyen velilere servis olanağı da sağlanıyor.

 

PSİKOLOG AKTAŞ; “ÇOCUK GELİŞİMİ KONUSUNDA EBEVEYNLERİ BİLGİLENDİRİYORUZ”

 

Toroslar Şehit Durmuş Tek Anaokulu Psikologu Sema Aktaş, çocukların gelişimsel süreçlerini ayrı ayrı takip ettiklerini belirterek; “Toroslar Şehit Durmuş Tek Anaokulu’nda psikolojik danışmanlık hizmeti sunuyorum. Çocuklarımıza, sınırlar ve mahremiyet eğitimleri veriyoruz. Gelişim testleri yapıyoruz. Ebeveynlerimiz ile haftalık görüşmeler gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

BAŞKAN YILMAZ; “ÇOCUKLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, okul öncesi eğitimi desteklemek amacıyla hayata geçirdikleri Toroslar Şehit Durmuş Tek Anaokulunda çocukların eğlenerek öğrendiğini belirterek; “Anaokulumuzda hem çocuklarımızın hem de ailelerinin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz; “Okul öncesi eğitimi herkes için ulaşılabilir kılmak, çocuklarımızın eğitim hayatlarına sağlam adımlarla başlamalarına yardımcı olmak adına anaokulumuzu 2019 yılında hayata geçirdik. Okulumuza, Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek’in ismini verdik. Bugün huzur içerisinde yaşayabiliyorsak şehitlerimizin kahramanlıkları sayesindedir. Bu yüce mertebeye ulaşmış şehidimizin anısını yaşatmak için kreşimizde bir köşe hazırladık. Çocuklarımızın da eğitimlerini aldıkları okullarının adını taşıyan kahraman şehidimizi tanımalarını istedik. Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızın bu maneviyatla büyümesini önemsiyoruz. Okul öncesinden üniversiteye kadar her yaş grubundan öğrencimize destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.