Başkan Özyiğit, “Avrupa şampiyonluğu yolunda takımımızın yanındayız”

Mersin Yenişehir Belediyesinin de destekleriyle Avrupa’nın kadın basketbolundaki en büyük kupası olan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol(ÇBK) Mersin, çeyrek final ilk maçında İspanya temsilcisi Casademont Zaragoza’yı ağırladı.

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 19:01:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yenişehir Belediyesinin de destekleriyle Avrupa’nın kadın basketbolundaki en büyük kupası olan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol(ÇBK) Mersin, çeyrek final ilk maçında İspanya temsilcisi Casademont Zaragoza’yı ağırladı. ÇBK Mersin’in 79-62’lik skorla kazandığı maçı Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de izleyerek takıma destek verdi.

Çukurova Basketbol(ÇBK) Mersin geçtiğimiz yıl ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi adıyla mücadele ettiği FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde final oynayarak Avrupa ikincisi olmuş ve büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu sezon da Avrupa şampiyonluğu hedefleyen turuncu-lacivertliler Mersinlilerin büyük desteğiyle yoluna devam ediyor. Çeyrek final ilk maçını 17 sayı farkla kazanan ÇBK Mersin, dörtlü finaller için avantaj elde etti. Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan maçı Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da izledi. Solunu dolduran Mersinliler, kentinin takımını yalnız bırakmayarak galibiyette büyük rol oynadı. Maç sonu açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ÇBK Mersin, kentin büyük bir spor markası haline geldi. 4 yıldır Yenişehir Belediyesi olarak takımımıza destek veriyoruz. Kısa sürede önemli başarılara imza attık ama Avrupa’nın en büyük kupasını Mersin’e getirmek istiyoruz. ÇBK Mersin bir Anadolu takımı olarak, elbette Mersinlilerin de büyük desteğiyle Avrupa’nın dev kulüpleriyle mücadele ediyor. Takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu yıl dörtlü finallere Mersin’de ev sahipliği yapmak ve kupayı kentimizde kazanmak istiyoruz. Bu yolda önemli bir galibiyet alarak bizleri mutlu eden takımımızı yürekten kutluyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.