KADINLARDAN ÜRETEN DAYANIŞMA

Mersin Kent Konseyi’nin organizasyonu ve Mersinden Kadın Kooperatifi ile Girişimci İş Kadınları Derneği’nin işbirliğinde, Mersin’den deprem bölgesine uzanan yeni bir dayanışma örneği gösterildi.

Güncel Yayın: 15 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 15.06.2023 11:41:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Kent Konseyi’nin organizasyonu ve Mersinden Kadın Kooperatifi ile Girişimci İş Kadınları Derneği’nin işbirliğinde, Mersin’den deprem bölgesine uzanan yeni bir dayanışma örneği gösterildi.

Mersinli ve depremzede gönüllü kadınlar, deprem bölgesindeki kadınlar için kıyafet dikimi gerçekleştirdi ve bu kıyafetler Mersin Kent Konseyi, Mersinden Kadın Kooperatifi ve Girişimci İş Kadınları Derneği tarafından deprem bölgesindeki kadınlara ulaştırıldı.

Mersin Kent Konseyi’nin birleştirici organizasyonu ve Mersinden Kadın Kooperatifi ile Girişimci İş Kadınları Derneği’nin (GİŞKAD) işbirliğinde, deprem bölgesindeki kadınlara destek olmak amacıyla örnek bir projeye imza atıldı.

Mersinli ve depremzede gönüllü kadınlar; Kent Konseyi’nin organizasyonu ve Mersinden Kadın Kooperatifi ile Girişimci İş Kadınları Derneği işbirliğinde hayata geçirilen proje kapsamında, deprem bölgesindeki kadınlar için bir araya geldi. Mersinden Kadın Kooperatifi’nin Üretim Atölyesi’nde bir araya gelen kadınlar dikiş tezgâhlarının başına geçerek, deprem bölgesindeki kadınlar için kıyafet üretti.

Mersinli ve deprem bölgesinden Mersin’e gelen gönüllü kadınlar tarafından üretimi yapılan yüzlerce kıyafet, deprem bölgesindeki kadınlara ulaştırıldı. Mersin Kent Konseyi, Mersinden Kadın Kooperatifi ve Girişimci İş Kadınları Derneği tarafından gösterilen dayanışma örneği, deprem bölgesindeki kadınlar için devam edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.