BAŞKAN SEÇER’DEN SMA HASTASI MEHMET ALİ BEBEĞİN KAMPANYASINA DESTEK

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’de yaşayan ve SMA hastalığı ile mücadele eden çocukların kampanyalarına destek olmaya devam ediyor.

Güncel Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 09:43:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’de yaşayan ve SMA hastalığı ile mücadele eden çocukların kampanyalarına destek olmaya devam ediyor. SMA’lı çocukların tedavisi için aileleri tarafından başlatılan kampanyalara sık sık destek veren Başkan Seçer, bu kez de Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşayan ve SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden 1,5 yaşındaki Mehmet Ali Gölgeli’nin ailesiyle birlikte yayın gerçekleştirerek kampanyaya destek verdi.
Mehmet Ali bebeğin ailesiyle birlikte yayın gerçekleştiren Seçer, Mehmet Ali bebeğin tedavisi için ailesinin uzun süredir mücadele ettiğini hatırlatarak, kampanyanın kısa sürede tamamlanmasını ve Mehmet Ali bebeğin tedavi olup sağlığına kavuşmasını diledi.
Mersin ve Türkiye’nin her tarafından yayını izleyen yurttaşları kampanyaya katkı sunmaya davet eden Seçer, “Azı-çoğu yok, damlaya damlaya birikecek göl olacak. Kampanyanın şu anda yüzde 93’ü tamamlandı, kalan yüzde 7’lik bölümü de tamamlanacaktır diye umut ediyorum” dedi.
Mersin’de Mehmet Ali bebek gibi SMA hastalığı ile mücadele eden birçok çocuk olduğunu söyleyen Seçer, “Mehmet Ali’ye şifa olalım, sırada Azra bebek ve Mahmut Aras var. Mehmet Ali’nin çok az bir tamamlanacak kısmı kaldı. Onu tamamlayalım, diğer bebeklerimize de sırayla destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’de yaşayan ve SMA hastalığı ile mücadele eden çocukların kampanyalarına destek olmaya devam ediyor. SMA’lı çocukların tedavisi için aileleri tarafından başlatılan kampanyalara sık sık destek veren Başkan Seçer, bu kez de Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşayan ve SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden 1,5 yaşındaki Mehmet Ali Gölgeli’nin ailesiyle birlikte yayın gerçekleştirerek kampanyaya destek verdi.
Seçer’den Mehmet Ali bebek için destek çağrısı
Mehmet Ali bebeğin ailesiyle birlikte yayın gerçekleştiren Başkan Seçer, Mehmet Ali bebeğin tedavisi için ailesinin uzun süredir mücadele ettiğini hatırlatarak, kampanyanın kısa sürede tamamlanmasını ve Mehmet Ali bebeğin tedavi olup sağlığına kavuşmasını diledi. Mersin ve Türkiye’nin her tarafından yayını izleyen yurttaşları kampanyaya katkı sunmaya davet eden Seçer, “Azı-çoğu yok, damlaya damlaya birikecek göl olacak. Kampanyanın şu anda yüzde 93’ü tamamlandı, kalan yüzde 7’lik bölümü de tamamlanacaktır diye umut ediyorum. Sizlerin de çabalarını uzun süredir takip ediyorum. Gerçekten emeğinize sağlık” dedi.
“Mehmet Ali’yi bir an önce tedaviye göndereceğiz”
Mersin’de yaşayan herkesin her sorununda yanında olma gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Seçer, bunun sorumluluktan öte insani görevleri olduğuna dikkat çekerek, “Mutlaka görevimiz gereği her konuya duyarlı olmak durumundayız ama bir de bunun insani boyutu var. Benim için öncelik olan vicdani ve insani boyutudur. Hepimiz evlat sahibiyiz, bu konuda Mehmet Ali bebeğin ailesinin sıkıntılarını fark ediyoruz, görüyoruz ve biliyoruz. Birebir yaşamasak da bir anne ve babanın neler çektiğini gayet iyi biliyoruz. Bizim de katkılarımızla Mehmet Ali’yi bir an önce tedaviye göndereceğiz” ifadelerini kullandı
“Bütün bebeklerimize destek olacağız”
Mersin’e hizmet etmek ve daha güzel bir Mersin inşa etmek için gece gündüz çalıştıklarının altını çizen Seçer, gelecek 5 yılda çok daha güzel hizmetler yapacaklarını kaydederek, “Bizleri mutlu eden ve sizleri huzurlu kılan güzel işler yapacağız. Mersin bizim için önemli. yurttaşlarımızın mutluluğu bizim için her şeyden öte” dedi. Mersin’de Mehmet Ali bebek gibi SMA hastalığı ile mücadele eden birçok çocuk olduğunu söyleyen Seçer, “Mehmet Ali’ye şifa olalım, sırada Azra bebek ve Mahmut Aras var. Şimdi Mehmet Ali’nin çok az bir tamamlanacak kısmı kaldı. Onu tamamlayalım, diğer bebeklerimize de sırayla destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Anne Gölgeli: “İyi ki varsınız, iyi ki bebeklerimize destek oldunuz”
Kampanyanın tamamlanması için Mersin halkından destek isteyen Mehmet Ali bebeğin annesi Sümeyye Gölgeli, desteklerinden ötürü Seçer’e teşekkürlerini ileterek, “Gerçekten kampanya sürecinde desteğinizi her zaman yanımızda hissettik. İyi ki varsınız, iyi ki bebeklerimize destek oldunuz, iyi ki bebeklerimize sahip çıktınız. Mehmet Ali SMA’ya karşı çok güzel mücadele ediyor. İlacı alınca yanınıza yürüyerek gelmesini umut ediyoruz” dedi.
Mehmet Ali bebeğin kampanyasında sona gelindi
13 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan Mehmet Ali bebek, 21 aydır hastalıkla mücadele ediyor. 19 aydır Valilik onaylı süren ve yüzde 93’ü tamamlanan kampanyanın tamamlanmasının ardından Mehmet Ali bebek gen tedavisi ile sağlığına kavuşabilecek.
Mehmet Ali bebeğe destek olmak isteyenler; sosyal medyada @sma.mehmetali.destek kullanıcı adından bağış için gerekli bilgilere ulaşabilirler.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.