BAŞKAN GÜLTAK; “AKDENİZ’DE HUZUR, BARIŞ, İSTİKRAR VE GÜVENİN TEMİNATIYIZ”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “31 Mart 2024’te tarihi bir seçime gidiyoruz. Bir yandan Mersin, diğer yandan Akdeniz

Güncel Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 12:18:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “31 Mart 2024’te tarihi bir seçime gidiyoruz. Bir yandan Mersin, diğer yandan Akdeniz... Huzur ve istikrarla birlikte, hizmet ve yatırımların devamını istiyorsanız Akdeniz’de Gültak’a, Büyükşehir’de Cumhur İttifakı adayı Sayın Soydan’a desteklerinizi istiyorum” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı M. Mustafa Gültak, bir düğün salonunda düzenlenen halk toplantısında Mesudiye Mahallesi sakini vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti ve MHP ilçe başkanları, parti teşkilatları, meclis üyeleri ile her yaştan vatandaşın katıldığı halk buluşmasında konuşan Başkan Gültak, Akdeniz’e hizmet ve yatırımların sürmesi, özellikle de barış, huzur, istikrar ve kardeşlik ikliminin devam etmesi için 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde seçmenlerden destek istedi.

“Huzur ve kalkınmışlık ortamını elimizden kaçırmayalım”

Konuşması, slogan ve alkışlarla kesilen Başkan Gültak; “Hiç kimseyi ayrıştırmadan herkesin başkanı oldum. Akdeniz’de hizmetlerden önce huzur, barış ve güven ortamını tesis ettik. Bu nedenle 1 Nisan’dan sonra da huzuru, barışı, güven ve istikrarı istiyorsak 5 yıl daha siz değerli vatandaşlarımızdan destek istiyorum. Akdeniz’e kazandırdığımız bu huzur ortamını elimizden kaçırmayalım. Bu kalkınmışlığı kaçırmayalım. Arkadaşlarınıza ve komşularınıza şunu anlatın; ‘Bu adam gelirse huzur devam eder, kentsel dönüşüm ve diğer projeler devam eder’ deyin” ifadelerini kullandı.

“El ele verip Mersin ve Akdeniz’in tüm sorunlarını çözeceğiz”

Diğer siyasi partiler ve adaylarının, seçmenleri ayrıştırıp çantada keklik gibi gördüğünü ifade eden Başkan Gültak, “Bu tür düşüncelerle zaman geçmiş ve Akdeniz’in çok uzun yılları kaybedilmiş, hizmet üretmemişler. Çamlıbel’e bir şeyler yaptık, ‘dur yapamazsın!’ dediler. Karaduvar’a yapalım, ‘onu da yapamazsın!’

Ya Allah için şehir içinde, hamam sokağındaki esnafın durumu, balık pazarı, kasaplar çarşısı bu şehre yakışıyor mu arkadaşlar? Bunların hepsi de Büyükşehir’in malı, biliyor musunuz? Hiçbir Büyükşehir Belediye Başkanı bunlara el atmadı! Ama Cumhur İttifakı Mersin adayımız Sayın Serdar Soydan ile birlikte tüm bu sorun ve sıkıntılara el atar ve birlikte çözeriz” diye konuştu.

“Önümüzde tarihi bir seçim var”

Sözlerini; “31 Mart’ta tarihi bir seçime gidiyoruz” şeklinde sürdüren Başkan Mustafa Gültak; konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bir yandan Mersin, bir yandan Akdeniz... Zira Akdeniz’de beka sorunu var, bunu bilin, kesinlikle var. Bir parti, zaten diyorlar ki işte şöyle yaptı, böyle yaptı. Onlara girmiyorum, siz biliyorsunuz, takip ediyorsunuz. Öbürü de İstiklal Marşı okumadı, öbürü bilmem ne yapmadı…

Bütün bunları görüyorsunuz. Ben bu konulara girmiyorum ve kimseyi de kötülemeye niyetim yok. Çünkü ben, hem Cumhuriyet Halk Partisi hem de HDP’li (DEM) vatandaşlardan oy alan bir belediye başkanıyım. Bu nedenle huzuru istiyorsanız, istikrarı istiyorsanız, hizmet ve yatırımların devamını istiyorsanız; Akdeniz’de bana, Mersin Büyükşehir’de de Cumhur İttifakı adayımız Sayın Serdar Soydan’a lütfen destek veriniz. Ondan sonra bakın Mersin ve Akdeniz’de neler oluyor.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.