Üretici Kadınlar, Satış Teknikleri Eğitimi Aldı

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı'nda faaliyet gösteren üretici kadınlar, Çağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Eda Kayhan tarafından düzenlenen satış teknikleri eğitimine katıldı.

Güncel Yayın: 27 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 27.12.2023 21:01:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı'nda faaliyet gösteren üretici kadınlar, Çağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Eda Kayhan tarafından düzenlenen satış teknikleri eğitimine katıldı. Mezitli Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşenve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da eşlik ettiği eğitimdeüretici kadınlaraETSY’de satış teknikleri anlatıldı. Amacı, üretici kadınların ürünlerini yurt dışı pazarlarında da başarılı bir şekilde satabilmelerine olanak sağladığını belirten Kayhan, “Sosyal sorumluluk kapsamında oluşturulan projenin paydaşlarından biri olan Mezitli Belediyesi, kendi bünyesindeki üretici kadınlara da bu değerli bizleri bir araya getirdi. Bu adımın amacı, yerel üreticilerin uluslararası pazarda daha etkin ve karlı bir konuma gelmelerine katkıda bulunmak. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Eğitim sürecinde, üretici kadınlar ürünlerini daha geniş kitlelere ulaştırma ve döviz üzerinden gelir elde etme fırsatı bulduklarını dile getiren Başkan Tarhan, “Üretici kadınlarımızla bir aile olduk ve onların her zaman yanında oluyoruz. Daha önce çeşitli etkinlikler ve eğitimler vererek, satış teknikleri konusunda yardımcı olduk. Bu tür eğitimlerin devamının gelmesi ve kadınların ekonomik özgürlüklerinin artırılması adına benzer projeleri desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.