MHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR.ALİ ÖZ GAZETECİLERLE BULUŞTU

MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz Mersin basını ve medya mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Siyaset Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 15:11:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz Mersin basını ve medya mensupları ile kahvaltıda buluştu.

Yoğun katılımın olduğu basın toplantısında konuşan Ali Öz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Toroslar ilçesinden Cumhur İttifakı adayı olduğunu söyledi ve görüşmeye ve fikirlere açık olduğunun altını çizdi. Öz, “ Yaklaşan seçimlerde ana hedefimiz kentimizde bir yenilenmenin gelişmenin olması, birlikte sizlerin tavsiyeleri önerileri ile yapacaklarımızla yaptıklarımızla hassas olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Mersin gerçekten gerek ülkemiz gerekse uluslararası alanda önemli bir şehir. Bizim için siyah, beyaz, Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Çerkez bunların herhangi bir ayrımı yoktur. İnsancıl bir anlayışla sizlerin de vereceği destek ile zor bir görevi sahipleneceğime inanıyorum.” Dedi.

Seçim için çalışılıp kazanılabileceğini söyleyen Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, önemli olanın 1 Nisan’dan sonra Mersin’e yapacağımız güzellikler, güzel işler yapmak” olduğunu söyledi ve Dr.Ali Öz katılan basın mensuplarına teşekkür etti.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.