BAŞKAN BOZDOĞAN’IN ÇABALARI SONUÇ VERDİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kentin merkezinde yer alan kaderine terk edilmiş 75. Yıl Kültür Merkezi için çalışmaları başlattı.

Güncel Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 20:04:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, kentin merkezinde yer alan kaderine terk edilmiş 75. Yıl Kültür Merkezi için çalışmaları başlattı. 75. Yıl Kültür Merkezi’ni Tarsus'a yeniden kazandırılmak üzere uzun uğraşlar veren Başkan Bozdoğan, Tarsusluları Kültür Merkezi’ne kavuşturuyor. Ekipler tarafından alanda güçlendirme çalışmalarına başlandı. Kültür Merkezi kısa sürede Tarsus’a kazandırılacak.

Tarsus Belediyesi, kentin sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin ev sahipliğini yapan 75. Yıl Kültür Merkezi’nin kapılarını yeniden hizmete açılması için harekete geçti. Yıllar sonra yeniden Tarsuslu sanatseverlere hizmet verecek düzeye getirilmesi için alanda çalışmalar başladı.

BAŞKAN BOZDOĞAN’IN UZUN UĞRAŞLARI SONUÇ VERDİ

Ekipler tarafından Kültür Merkezi’nin güçlendirme çalışmaları, alanın elektrik bağlantıları, dış cephe, iç cephe ve tüm çalışmaları gerçekleştiriliyor. İçinde sinema salonu, tiyatro salonu, bale salonu, kütüphane, sanat odaları ve idari büroların bulunduğu Kültür Merkezi, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kente yeniden kazandırmak için verdiği uzun uğraşlar ile hazırlanıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Tarsus’un zengin sanat ve kültür hayatı artarak devam edecek, sanatseverler Kültür Merkezi’ne kavuşacak. Daha öncesinde müze olarak kullanılan kısım çocuk kütüphanesine çevrilecek. Sergi salonu, kafe ve kütüphane olan kısım ise 7/24 kütüphaneye dönüştürülecek. Aynı zamanda Tarsus yıllar sonra tiyatro salonuna sahip olacak.

Kültür merkezinde ihaleyi alan firma tarafından çalışmalar sürdürülüyor, belediye ise kontrol hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

“ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞTURACAĞIMIZ 75. YIL KÜLTÜR MERKEZİ’NİN ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan en kısa sürede bitirmek üzere çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade ederek “Her defasında üstünde durduğumuz ve yeniden eski günlerine kavuşturacağımız 75. Yıl Kültür Merkezi’nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tamamlandığında atıl durumda olan merkezimiz sosyal donatı ile hizmete girecek.” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.