Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, ‘’Mesleğini icra ederken karşılaştığı tüm zorluklar karşısında sorumluluk bilinciyle önemli bir kamu görevini yerine getiren tüm gazetecilerimizin gününü

Güncel Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 13:46:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, ‘’Mesleğini icra ederken karşılaştığı tüm zorluklar karşısında sorumluluk bilinciyle önemli bir kamu görevini yerine getiren tüm gazetecilerimizin gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.’’ dedi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Haber alma ve kamuoyunu bilgilendirme görevini büyük bir özveriyle yerine getiren gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Gazetecilik mesleği, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. İnanıyorum ki, gazetecilerimiz sahip oldukları bu sorumluluk ile kentimizin ve Ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için, olumlu rol üstlenmeye devam edecektir. Daha güçlü, daha özgür ve daha bağımsız şekilde görev yapmanızı temenni ediyorum. Bu vesileyle doğru ve tarafsız habercilik anlayışı ile önemli bir sorumluluğu yerine getiren değerli basın mensuplarımızın ve çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.