MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL: YENİ YASAMA YILINDA GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk parti grup toplantısını gerçekleştirdi.

Güncel Yayın: 04 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 04.10.2023 09:22:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk parti grup toplantısını gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da grup toplantısı sonrası konuştu. Uysal “Milliyetçi Hareket Partisi, yeni yasama yılında Türk milletinin yararına çalışacak, ülkemizin başarılarını gölgelemek isteyenlere fırsat vermeyecektir.” açıklamasında bulundu.

TBMM’nin 28’inci dönem ikinci yasama yılının başlamasıyla birlikte MHP Lideri Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli mesajlar verdi. Bahçeli’nin açıklamalarını dinleyen Mersin Milletvekili Uysal, yeni yasama yılında da MHP ve Cumhur İttifakı olarak; emekli maaşları, asgari ücret düzenlemeleri, yeni sivil anayasa başta olmak üzere çözüm bekleyen tüm meseleleri sonuca ulaştıracaklarını ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal “Milliyetçi Hareket Partisi’nin özünde olan istiklal ve istikbal sevdası çalışmalarımızı güçlendiriyor, milletimize olan hizmet sorumluluğumuzu artırıyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller eliyle 100 yıllık bir geçmişi kucaklayacağız. Bu çağrı istiklalimizin çağrısıdır. Bu çağrı Türk ve Türkiye yüzyılı hedeflerimizin itibarlı çağrısıdır. Bu çağrı milli birlik ve kardeşliğin; huzur ve güvenliğin barış ile istikrarın çağrısıdır. Bu çağrı Türk milletinin kahramanlıkla perçinlenmiş varoluş çağrısıdır.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.