BAŞKAN YILMAZ, DEMİRTAŞ PAZARCI ESNAFINI SEVİNDİRDİ

“35 YILDIR KURULAN DEMİRTAŞ PAZAR YERİ RESMİLEŞİYOR”

Güncel Yayın: 19 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 19.09.2023 17:19:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

“35 YILDIR KURULAN DEMİRTAŞ PAZAR YERİ RESMİLEŞİYOR”

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar’ın Demirtaş Mahallesi’nde kurulan pazar yeri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın talimatı ile yapılan düzenleme sonucu resmi statüsüne kavuşuyor.

Yaklaşık 35 yıldır pazarcı esnafının kanayan yarası olan bu sorunun çözümünü sağlayan Başkan Yılmaz’a, pazarcı esnafı ise teşekkür etti.

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur’un düzenlediği kahvaltı programında pazarcı esnafıyla bir araya gelen Başkan Yılmaz; “Demirtaş pazarımız, Mersin’in en ucuz pazarı. Her hafta binlerce kişi burada alışveriş yapıyor. Biz bunu gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Resmileştikten sonra pazarımız daha da büyüyecek ve gelişecek. Pazarımız, Mersin’in en gözde pazar yeri olsun istiyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

PAZARCILAR ESNAF ODASI BAŞKANI BATUR; “ESNAF ARKADAŞLARIMIZIN HAKLARINI KORUYAN BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN” 

Demirtaş Mahalle Muhtarı Abdulselam Aksu ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu programda Başkan Yılmaz, pazarcı esnafı tarafından alkışlarla karşılandı.

Başkan Yılmaz’a teşekkür eden Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur; “Sayın Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz, resmi statüye kavuşmak için bekleyen Demirtaş pazarımızın yaklaşık 35 senedir kanayan yarası olan bu soruna çözüm odaklı noktayı koydu. Sayın Başkanımız, ‘Bu pazar yerini resmiyete bağlayalım, esnaf arkadaşlarımızın hakları korunsun’ dedi. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Biz başkanımıza sahip çıkacağız, başkanımız da bizlere sahip çıkacak” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ; “ESNAFIMIZDAN YANA HEP BİRLİKTE BİR İRADE ORTAYA KOYDUK”

Pazar esnafına hayırlı bol kazançlar dileyen Başkan Yılmaz ise; “Yaklaşık 35 yıldır burada Demirtaş pazarımız var. Fiilen vardı, resmi olarak yoktu. Bunun değişik yansımaları ve sıkıntıları oldu. Bunu çözelim dedik ve bir irade ortaya koyduk. Sizler de bir irade ortaya koydunuz. Oda Başkanımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz de büyük çaba gösterdiler. Neticede bu noktaya geldik” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak; “Konuları, meseleleri birebir çözmek, birbirimizin önceliklerini, pozisyonunu anlayarak çözmek ana şiarımızdır. Bunun için mutluluk duyuyoruz. Pazarımıza sahip çıkalım. Sevgimizi, saygımızı ve hürmetimizi daim eyleyeceğiz. Bir ve beraber olacağız. Bu güzel memleketimizde hep beraber sağlık, mutluluk ve huzur içinde yaşayacağız inşallah” şeklinde konuştu.

Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. Başkan Yılmaz, daha sonra Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur ile birlikte Demirtaş Pazar yerini gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.