Hasan Tüzün, Yeni Mersin İdmanyurdu Yönetiminde

Mersin'in prestijli futbol kulübü Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş'nin 2023-2024 dönemi için belirlenen yeni yönetim kurulu, şehrin öne çıkan isimleriyle dikkat çekiyor.

Güncel Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 16:02:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Mersin'in prestijli futbol kulübü Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş'nin 2023-2024 dönemi için belirlenen yeni yönetim kurulu, şehrin öne çıkan isimleriyle dikkat çekiyor. Bu isimlerin başında, Mersin'in tanınmış iş insanlarından ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi olan Hasan Tüzün geliyor.

Hasan Tüzün, yeni yönetim kuruluna katılımıyla Mersin İdmanyurdu'na değer katacağının sinyalini verdi. Tüzün'ün, iş dünyasındaki başarısı ve siyasetteki tecrübesi, kulübün önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projelerde büyük bir avantaj olarak değerlendiriliyor.

Yeni Mersin İdmanyurdu'nun başarılı bir sezon geçireceğine inanıyor. Yeni yönetim kurulunun Mersin'in tanınmış ve seçkin iş adamlarından oluştuğunu belirten iş insanı Hasan Tüzün, “Başkan Metin Saltık'ın vizyonu ve liderliği altında bu takımın daha da yüksek başarılara ulaşacağına inancım tam. Saltık, futbol bilgisi, yöneticilik tecrübesi ve Mersin'e olan bağlılığı ile kulübümüz için kritik bir değer. Mersin’imiz spor sevdalısı Metin Saltık'ın başkanlığında bu sezon büyük başarılara imza atacağına inancım tamdır.Ayrıca Başkan Metin Saltık'ın başkanlığında ki bu yeni yönetim Mersin’imizin A takımı iş insanlarından oluşması da ayrıca artı bir değerdir. Bu yeni yönetimde yer almanın gururunu yaşıyorum ve Mersinli hemşehrilerimizden takımlarına olan desteğini sürdürmelerini rica ediyorum," dedi.

Yeniden başkan seçilen Metin Saltık'ın yanı sıra, yönetimde Hasan Tüzün gibi ağırlığı olan bir ismin bulunması, kulüp için yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor. Tüzün, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Mersin İdmanyurdu'nun başarısı, Mersin'in başarısıdır. Yeni yönetim olarak, şehrimizi en iyi şekilde temsil edecek, sporun kent için taşıdığı önemi her fırsatta vurgulayacağız. Yönetimde yer almanın sorumluluğunu derinlemesine hissediyor ve bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğimize olan inancımı paylaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Hasan Tüzün'ün katılımıyla güçlenen Yeni Mersin İdmanyurdu yönetimi, şehrin futbol camiasında büyük bir heyecan yarattı. Önümüzdeki sezonlarda, takımın sportif başarısının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerde de aktif bir rol alması bekleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.