AKDENİZ’DE RESMİ NİKÂH KIYAN ÇİFTLERE YILDÖNÜMÜ HEDİYESİ “KAPADOKYA GEZİSİ”

Akdeniz Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından geçtiğimiz yıl Ağustos ayı içerisinde resmi nikâhları kıyılan 16 çift, evlilik yıldönümlerinde hediye olarak Kapadokya gezisine götürüldü.

Güncel Yayın: 29 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 29.08.2023 13:22:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akdeniz Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından geçtiğimiz yıl Ağustos ayı içerisinde resmi nikâhları kıyılan 16 çift, evlilik yıldönümlerinde hediye olarak Kapadokya gezisine götürüldü.

Akdeniz’de yaşayan ve geçtiğimiz yıl Ağustos ayı içinde Akdeniz Belediyesi Evlendirme Memurluğunda resmi nikâh kıyarak, dünya evine giren çiftlere, Akdeniz Belediyesi tarafından özel bir sürpriz yapıldı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, belediye evlendirme dairesinde nikâh kıyan 16 çifti, evlilik yıldönümlerinde Nevşehir, Kapadokya ve Ürgüp’e geziye götürdü.

Evlilik yıldönümlerini gezerek kutladılar

Nevşehir, Kapadokya ve Ürgüp’ün kültürel ve doğal güzellikleri eşliğinde evlilik yıldönümlerini kutlayan çiftler; Güvercinlik, Avanos, Seyir Tepesi, Asmalı Konak, Üç Hisar Kalesi gibi tarihi ve turistik mekânlarını gezdi.  Evlilik yıldönümleri için hazırlanan sürpriz karşısında çok sevinen ve mutlu olan çiftler, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve müdürlük personeline teşekkür etti.

“Bizler için çok anlamlı ve güzel bir hareket oldu”

Akdeniz Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu sürprizi çok anlamlı ve güzel bulduklarını kaydeden Serhat Ölmez; “Şu an Üç Hisar Kalesi’ndeyiz ve çok güzel bir gün geçiriyoruz. Buradan daha farklı güzel yerlere gideceğiz. Belediyemize bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel, çok anlamlı ve düşünceli bir hareket oldu. Eşimle beraber bu güzel yerleri gezme şansım oldu. Başkanımıza ve personeline teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.