BAŞKAN BOZDOĞAN’IN EĞİTİM YATIRIMLARI TARSUS’A DEĞER KATIYOR

Eğitime büyük önem veren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın öğrenciler için hayata geçirdiği projelerden bir tanesi olan Etüt Merkezleri ve Okuma Salonları, sınavlara hazırlanan ve ders çalışan öğrencilerin uğrak yeri oldu.

Güncel Yayın: 07 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 07.01.2024 12:40:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Eğitime büyük önem veren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın öğrenciler için hayata geçirdiği projelerden bir tanesi olan Etüt Merkezleri ve Okuma Salonları, sınavlara hazırlanan ve ders çalışan öğrencilerin uğrak yeri oldu.

Eğitime büyük önem veren Tarsus Belediyesi’nin, öğrencilerin ders çalışma olanağını genişletmek için hizmete koyduğu etüt merkezleri ve okuma salonları öğrencilerden yoğun ilgi görüyor. 5 Yıl boyunca Tarsus’a yaptığı eğitim yatırımları ile Tarsus’un eğitim hayatına değer katarken Türkiye’ye örnek olacak işlere de imza atıyor. Tarsus Belediye Başkan Dr, Haluk Bozdoğan, kazandırdıkları eğitim yatırımlarıyla eğitimin önemli bir merkezi haline geldiklerimi belirtti. 37 Okuma Salonu ve etüt merkezleri ile Tarsus adeta öğrenci şehri olarak dikkat çekiyor. 

ETÜT MERKEZİNDE BRANŞ ÖĞRETMENLERİ BULUNUYOR

Üniversiteye hazırlık sürecinde olan mezun ve lise son sınıf öğrencilerine hizmet veren etüt merkezi, donanımlı eğitim kadrosu ve modern sınıflarıyla dikkat çekiyor. Etüt Merkezi, 8 adet tam donanımlı sınıfı ile öğrencilere geniş bir eğitim yelpazesi sunmayı hedefliyor. Merkezde yer alan uzman eğitim kadrosu, öğrencilere nitelikli bir eğitim deneyimi yaşatmak için hazır bulunuyor. Etüt Merkezi'ne kayıt yaptırmak isteyenlerin, Eski Maliye Binası 3. Katta bulunan kuruma gelerek bizzat gelerek başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuruların başladığı belirtilirken, kontenjanların sınırlı olduğu vurgulandı.  Öğrenciler etüt merkezinde branş öğretmenlerinin hazır bulunması sebebiyle takıldıkları soru ve konuları anında uzmanına danışabiliyor. 

KONUMU VE ŞARTLARI İLE ÖĞRENCİLERİN İLK DURAĞI OLUYOR

Belediye tesisleri kampüsünde bulunan bir diğer etüt merkezi ise öğrencilerin ders çalışmak için ilk durağı oluyor. Bunun yanı sıra etüt merkezinde öğrencilere sıcak su, çay ve çorba ikramı gerçekleştiriliyor. 

‘’SESSİZ, İNTERNET İMKANI VAR VE KONUMU ÇOK İYİ’’

Üniversite sınavına hazırlanan Nisa Akyüz etüt merkezinden çok memnun olduğunu belirterek, ‘’ Yaklaşık olarak 1 yıldır belediyemizin bizlere açmış olduğu etüt merkezini kullanıyorum. Kaldığım öğrenci yurdu buraya çok yakın ve sınav zamanları ders çalışmak için uygun ortam bulmak çok zor. Başkanımız bizlere burayı açtı ve bize böyle bir ortam sundu, hem de ücretsiz. Dışarda bu imkanlar çok pahalı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı. 

‘’ÖĞRENCİLERİMİZİ BEKLİYORUZ’’ 

Belediyenin yeni açılan etüt merkezi hakkında konuşan Tarih Öğretmeni Şenay Varol, ‘’ Biz branş öğretmenleri olarak öğrencilerimize Başkanımız Haluk Bozdoğan tarafından kazandırılan bu merkezde onlara yardımcı olmak için, takıldıkları konuları ve soruları anlatabilmek için hazır olarak bulunuyoruz. Onların geleceğine yatırım yapan Başkanımızın destekleri ile öğrencilerimizin iyi bir sınav dönemi geçirmelerini diliyoruz. Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.