Yenişehir Belediyesi zaferin coşkusunu sokaklara taşıdı

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümünde düzenlediği kortej geçişiyle büyük zaferin coşkusunu sokaklara taşıdı.

Güncel Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 14:31:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümünde düzenlediği kortej geçişiyle büyük zaferin coşkusunu sokaklara taşıdı.

Yenişehir Belediyesi milli bayramlarda geleneksel hale getirdiği kortej geçişini 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılında da gerçekleştirdi.Yenişehir Belediyesinin çağrısıyla bir araya gelen Mersin Bisiklet Derneği, Mersin Motosiklet Spor Kulübü,  Mersin Çukurova Klasik Otomobilciler Derneği, Mersin Off Road Kulübü ve Vosteam Mersin üyeleri araçlarıyla Yenişehir sokaklarını gezdi, zaferin coşkusunu kente yaydı.

Kortej renkli görüntülere sahne oldu

Yoğun katılımla gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören 30 Ağustos Zafer Korteji,coşkulu ve renkli şehir turuyla Yenişehirlilere bayram sevinci yaşattı. Yenişehir Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak hazırladığı üstü açık otobüs eşliğinde belediye önünden başlayan kortej geçişi birbirinden renkli görüntülerle Özgecan Aslan Meydanı’nda son buldu.

Sunay Akın ve Ali Altay bugün Mersinlilerle buluşacak

Yenişehir Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bugün de devam edecek. Yazar ve oyuncu Sunay Akın ile sanatçı Ali Altay, saat 19.00’da Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Mersinlilerle buluşacak. Yenişehir Belediyesi,  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını Sunay Akın’ın “Yüz Yüze” adlı gösterisi ve Ali Altay konseriyle tamamlayacak.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.