MERSİN’DEN GEÇMİŞE ARALANAN KAPI; ANTİKA PAZARI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı

Siyaset Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 17:07:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ve Mersin’de bir ilk olma özelliği taşıyan Antika Pazarı’nı ziyaret etti.
Gramofondan radyoya, bakır eşyalardan plaklara, fotoğraf makinelerinden kitaplara, eski paralardan antika saatlere kadar birçok parçanın yer aldığı pazarı gezen Başkan Seçer ve Meral Seçer, taş plaklardan yükselen nostaljik şarkılar ve eski eşyalar sayesinde geçmişe yolculuk yaptı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ve Mersin’de bir ilk olma özelliği taşıyan Antika Pazarı’nı ziyaret etti.
Koleksiyonerlerin ve antika tutkunlarının uğrak noktası; Antika Pazarı
Yenişehir İlçesi İstemihan Talay Caddesi üzerinde yer alan ‘Topraktan Tezgaha Pazar Yeri’nde kurulan ‘Antika Pazarı’nda; gramofon, radyo, bakır eşyalar, dikiş makineleri, gaz lambaları, çantalar, vazolar, biblolar, kitaplar, plaklar, fotoğraf makineleri, daktilolar, eski paralar ve antika saatler ile birçok parça, koleksiyonerler, antika tutkunları ve vatandaşların beğenisine sunuluyor.
Mersin ile çevre illerden pazar için gelen antikacılar ürünlerini satışa sunarken, antika tutkunları da pazarda yükselen nostaljik şarkılar eşliğinde geçmişe yolculuk yapıyor. Antika Pazarı, vatandaşların yanı sıra kendilerinde eksik olan parçaları bulmaya veya yeni eserlerle koleksiyonlarını zenginleştirmeye çalışan koleksiyonerlerin de uğrak noktası olma özelliği taşıyor
Başkan Seçer ve Meral Seçer, Pazar ile adeta zamanda yolculuk yaptı
Başkan Seçer de, eşi Meral Seçer ile birlikte Antika Pazarı sayesinde geçmişe nostaljik bir yolculuk yaptı. Başkan Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri tarafından pazar hakkında bilgiler aldı. Pazarda vatandaşlarla bol bol fotoğraf da çektiren Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı tezgahları inceledi, tezgah sahipleri ile sohbet etti. Dönem ürünlerini de inceleyen Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer, pazarda tezgah sahipleri ve alışveriş yapan vatandaşlar ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Tezgah sahipleri de Antika Pazarı’ndan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Seçer’e ve Meral Seçer’e tezgah sahipleri hediye de takdim ettiler. Vatandaşlar da Seçer’e, ‘Başkanım başarılar. Yolunuz açık olsun’ dedi.
Başkan Seçer, vatandaşlardan gelen talepleri de çalışma arkadaşlarına not aldırdı. Ziyarette Büyükşehir ekipleri tarafından vatandaşlara hizmet broşürü, pazar çantası, mutfak önlüğü ile çocuklara da oyuncak dağıtımı gerçekleştirildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.