KOCAMAZ, YENİŞEHİR İLÇESİ KIRSAL MAHALLERİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersin merkez ve İlçeleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Güncel Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 13:42:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersin merkez ve İlçeleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bunun yanında Oda dernek ve sivil toplum kuruluşlarına da ziyaret gerçekleştiren Kocamaz, Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak ve Yönetimini ziyaret etti.

“YENİ YASAMA YILINDA DA EMEKLİLERİMİZİN DURUMUNU GÜNDEMDE TUTACAĞIZ”

Sabahın erken saatlerinde ziyaretlerine başlayıp gün boyu vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersin Yenişehir İlçesi kırsal mahallelerine gerçekleştireceği ziyaret öncesi Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak ve Yönetimi ile emeklilerin sorunlarını değerlendirdi.

Emeklilerin içinde bulunduğu zor ekonomik koşulların emeklileri çok zor durumda bıraktığını ifade eden Kocamaz, konuyla ilgili TBMM’de yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Yeni yasama yılında da emeklilerimizin durumunu gündemde tutmaya ve daha müreffeh bir yaşam için gerekli koşulların sağlanması hususunda iktidara uyarılarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

KOCAMAZ “SULAMA SUYU KUYUSU KONUSUNDA ELİMDEN GELEN YARDIMI YAPACAĞIZ”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Yenişehir İlçesi kırsal mahallerindeki ziyaret ve incelemesine Uzunkaş’lı çiftçilerin kendi imkanlarıyla çıkarttığı sulama suyu kuyusunu yerinde inceleyerek başladı.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, Yenişehir İlçe BaşkanıTurgut Kahraman Turgutkaya,  İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte Milletvekili Kocamaz, Uzunkaş’lı çiftçilerin kendi imkanlarıyla çıkarttığı sulama suyu kuyusunu yerinde inceledi.

Çiftçiler,  kendi imkanları ve güçleri ile yaptıkları sulama suyu kuyusunu tamamen bitiremediklerini ve eksiklikleri olduğunu belirttiler.  Kocamaz’da çiftçilere bu konuda yardımcı olmak ve ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi.

“VATANDAŞLARLA SAMİMİ BİR ŞEKİLDE SOHBET EDEREK, YAŞADIKLARI PROBLEMLERİ DİNLEDİ”

Kocamaz, İYİ Parti yöneticileri ve partililerle birlikte Yenişehir İlçesinin Uzunkaş, Değirmençay (Erçel) ve Karahacılı  kırsal mahallelerini ziyaret ederek  vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet ederek, yaşadıkları problemleri dinledi.

Yenişehir İlçe Başkanı Turgut Kahraman Turgutkaya’nın, konuşmanın ardından İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar, konuşma gerçekleştirdi. Dutar konuşmasında 14 ve 28 Mayıs’ta yapılan genel seçimleri değerlendirdi. 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde bir ve beraber olup hep birlikte Mersin merkez ve 13 ilçesinde tarih yazacaklarını ifade etti.

 

 

 

“İYİ PARTİYE HER YÖNDEN DARBE VURULMAYA ÇALIŞILDI”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamazda konuşmasına 14 ve 28 Mayısta gerçekleştirilen genel seçimlere değinerek yaşananları anlattı.

“14 ve 28 Mayısta yapılan seçimde biz milletimizi ülke geriye gidiyor, bakın Cumhuriyetimiz 100  yaşında bundan önce bu ülke 95 sene parlamenter sistemle yönetildi. 95 yıl boyunca son beş yılda millettin yandığı kadar hiçbir zaman yanmadı. Çünkü istişare yok. Biz İYİ Parti kadroları olarak milletimize talepte bulunduk. Görevi bize verin biz bu yanlışları düzelteceğiz. Bu geleneğin ortadan kalkması lazım, anam babam usulü ile siyaset yapılmaz. Adaletsiz bir ortamda seçim yapıldı. Seçim öncesi verilen sözlerin hiç biri tutulmadı” dedi.

İYİ Parti’ye her yönden darbe vurulmaya çalışıldığını vurgulayan Milletvekili Kocamaz,  İYİ Parti’nin hem genel hem de yerel iktidarla mücadele ettiğini belirtti.

“Mersin’de İYİ Parti seçime sokulmadı. Eğer biz o seçime girmiş olsaydık zaten bugün Mersin’de iyi Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi ve birçok ilçeyi de yönetiyor olacaktı. 2 milyon insanın ahını aldılar ve bu şehrin önünü kestiler” şeklinde konuşan Kocamaz, yaşanan Suriye sorununa da değindi.

Kocamaz, ülkenin bilinçli bir şekilde bu noktaya getirildiğini, çok kısa sürede elden çıkacak noktaya gittiğini hatırlatarak, 31 Mart Yerel seçimlerine İYİ Parti olarak tek başlarına seçime gideceklerini tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin Büyükşehir ve 13 İlçesinde başarıya ulaşacaklarının altını çizdi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILMAYAN HİZMETLERDEN VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ”

Ziyaretlerde vatandaşlar Büyükşehir belediyesi tarafından mahallelerine yapılmayan hizmetler ve yarım bırakılan projeler için dert yanarak Kocamaz’dan kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Kocamaz, bu ziyaretlerin insanımızın sesini duymak ve ihtiyaçlarını anlamak için çok önemli bir fırsat olduğunu, yaşadıkları sıkıntıları dinlediklerini ve gerek hükümete ve gerekse de büyükşehir ve ilçe belediyesine eksik hizmetlerle ilgili vatandaşların taleplerini ileteceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.