BOZDOĞAN: "HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDA OLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkın sorunlarını yerinde tespit etmek, hızlı çözümler sunabilmek, devam eden ve planlanan projeleri anlatmak amacıyla köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Güncel Yayın: 17 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.12.2023 17:27:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkın sorunlarını yerinde tespit etmek, hızlı çözümler sunabilmek, devam eden ve planlanan projeleri anlatmak amacıyla köy ziyaretlerini sürdürüyor. Köylerde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Bozdoğan, bu kez güne başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle beraber 13 köy ziyaretiyle başladı.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, halkın karşılaştığı sorunlara çözüm getirmek ve planlanan projeleri aktarmak amacıyla, başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte 13 köy ziyareti gerçekleştirdi. Yanıkkışla, Koçmarlı, Çavuşlu, Çokak, Kozoluk, Emirler, Kuşçular, Eminlik, Keşli, Sanlıca, Yeniköy, Karakütük, Gömmece Mahalleleri ziyaret edildi. Gezilen köylerde, devam eden projelerin yanı sıra planlanan çalışmalar da detaylı bir şekilde paylaşıldı, katılımcı bir yönetim anlayışı gerçekleştirildi. Tarsus'un köylerindeki ihtiyaçları doğrudan yerinde tespit ederek vatandaşların beklentilerine duyarlı bir şekilde yaklaşıldı. Bozdoğan göreve geldiği günden bu yana Tarsus Belediyesi olarak yaptıkları çalışmaları anlattı, 2024 yılında da devam edecek olan büyük projelerle Tarsus’un geleceğine yatırım yaptıklarını belirtti. Halk tarafından yoğun sevgi seliyle karşılanan Bozdoğan, ziyaretleri esnasında sağlık sorunu yaşayan köy halkını da tedavi etti. Başkan Bozdoğan’ın köy ziyaretleri sürecek.
“HER ZAMAN HALKIMIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİM’’
Bozdoğan, "Halkımızın sorunlarına çözüm sağlamak için mesai kavramına takılmadan gece gündüz yaz, kış demeden, durmadan çalışıyoruz.  Bu kapsamda mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Halkımızın refahı ve ihtiyaçlarının çözümü için adeta fırsat kolluyoruz. Bu vesileyle 13 köyümüze gidip halkımızın yanında olarak değerlendirdik. Belediyenin parası sizin paranız, halka eşit dağıtmak da benim görevim. Her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.