BAŞKAN FATİH YILDIRIM TARSUS'UN KURTULUŞUNU KUTLADI

Tarsus'un Kurtuluş Günü coşkusu içinde, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Sayın Fatih Yıldırım, birleştirici ve güçlü bir mesajla tüm Tarsuslulara seslendi.

Siyaset Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 20:21:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Tarsus'un Kurtuluş Günü coşkusu içinde, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Sayın Fatih Yıldırım, birleştirici ve güçlü bir mesajla tüm Tarsuslulara seslendi.
 
Başkan Yıldırım, "Bugün, 27 Aralık, Tarsus'un kurtuluşu için verilen mücadeleyi ve bu topraklarda yaşayan her bir bireyin katkısını anma günüdür. Bu özel günde, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onların bize bıraktığı mirası yaşatma sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlıyoruz.
 
Molla Kerim'in önderliğindeki mücadele ruhu, Tarsus'u özgürlüğe kavuşturan kahramanların kararlılığını simgeliyor. Bugün, bu mirası yaşatmak için bir araya gelmiş bir toplum olarak, birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakıyoruz.
 
Zafer, sadece askeri zaferlerle değil, aynı zamanda fikri zaferlerle de mümkündür. Tarsus, zengin kültürü ve tarihi ile bu zaferleri elde etmiştir. Mandacılara karşı verilen mücadeledeki kararlılık, bugün de milletimizin birlik ve beraberlik içinde dimdik durmasını sağlamaktadır.
 
Bu vesile ile terör sevicilerinin sofrasından kalkıp şehit cenazesine gitme cüreti gösterenlerin zihniyetinden bu ülkeyi kurtarmak adına mücadele edeceğimize, aziz şehitlerimizin kutlu hatıralarının önünde söz veriyoruz." dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım, "Tüm Tarsuslu hemşerilerim ile birlikte geçmişe minnet duygularını paylaşarak, bugünden yarına daha aydınlık bir geleceği hep birlikte inşa etme çağrısı yapıyor, 27 Aralık Tarsus'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü yürekten kutluyorum." dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.