AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLTAK: “5 YIL BOYUNCA MAKAMIMIZDA OTURMADIK, HİZMET YAPTIK”

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlik

Güncel Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 17:33:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte, Çiçek Pasajı, Silifke Caddesi esnafı ve Niğdeliler Derneğini ziyaret etti. 5 yıl boyunca makamda oturmadıklarını, hep vatandaşların arasında bulunarak hizmet ürettiklerini belirten Başkan Gültak, 31 Mart’tan sonra da durmadan çalışacaklarını kaydetti.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları ile birlikte Akdeniz Belediyesi tarafından restore edilerek modern bir görünüme kavuşan çiçek pasajını ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gültak, Akdeniz’e sınıf atlatan hizmetlerin sürmesi için vatandaşlardan destek istedi.

“13 ilçemizde Cumhur İttifakı olarak ipi göğüsleyeceğiz”

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Gültak, seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğüne dikkat çekerek, “Bütün teşkilatlarımız sahada vatandaşla beraber. Her mahalleye dokunmuş durumdayız. 5 yıl boyunca makamımızda oturmadık. Sürekli mahallelerin içerisinde hem vatandaşlarımızı dinledik, hem de hizmet yaptık. 31 Mart’a kadar çok çalışacağız ve inşallah 13 ilçemizde Cumhur İttifakı olarak ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

“Biz çiçek pasajını düzenledik ama yanındaki tarihi çarşılar eski haliyle kaldı”

Çiçek pasajının modern görünüme kavuştuktan sonra insan seliyle karşılaşıldığını söyleyen Başkan Gültak, “Bu pasajın yanında ise halk değimi ile ‘bit pazarı, hamam sokağı’ var. Bir tarafta hayat var. Diğer tarafta ise hayat yok. Burayı biz seçilir seçilmez Çiçek Pasajını kaymakamlıkla beraber düzenledik ve şehre çok güzel bir pasaj kazandırdık. Öbür taraftaki hamam sokağı, kasaplar çarşısı ve balık pazarıyla ilgili de yetki büyükşehirde olduğu için, orayla ilgili projeler hazırlayıp yetki istedik. Fakat büyükşehir belediye başkanı bize yetki vermedi. Biz çiçek pasajını bitirdik ama maalesef yanındaki yerler o şekilde kaldı. Seçimlerden sonra Cumhur İttifakı ipi göğüslediğinde buraları da hızla düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Gültak beraberindeki heyet ile birlikte Silifke Caddesi esnafını ziyaret ederek, destek istedi. Daha sonrasında ise Başkan Gültak ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soydan Niğdeliler Derneği’ne giderek, vatandaşlarla bir araya geldi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.