BAŞKAN GÜLTAK, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Belediye hizmet binası girişinde personel ile bayramlaşma merasimi yapıldı

Güncel Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 12:36:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye hizmet binası girişinde personel ile bayramlaşma merasimi yapıldı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yayınladığı yazılı mesajında İslam Âleminin ve Mersinlilerin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Başkan Gültak, belediye personeli ile de bayramlaştı.

Başkan Gültak, belediye hizmet binası girişindeki parkta düzenlenen merasimde Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte, kurum personeli ile bayramlaşıp şeker ve kolonya ikram etti. Bayram nedeniyle de yaptığı açıklamada Başkan Gültak; “Bizleri derin acılara boğan bin yılın deprem felaketi nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramımızı buruk kutluyoruz. Asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm insanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, geride kalanlara sonsuz sabırlar diliyorum” dedi.

“Yaralarımızı birlikte saracağız, bu zorlu günleri aşacağız”

Mesajında, “Biz büyük bir devlet, güçlü bir milletiz. Yaralarımızı ve acılarımızı sarıp, bu zorlu günleri de geçmişte olduğu gibi yine hep birlikte atlatacağız” diyen Başkan Gültak, “Ülkemizde ve dünyada bu tür büyük felaketlerin ve böylesi derin acıların bir daha asla yaşanmamasını temenni ediyorum. Bu duygularla; daha nice bayramlarda, sağlık, huzur ve mutlulukla yeniden bir arada olmayı diliyorum. Mersinli hemşerilerimizin ve bütün İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.