Koçak’tan 27 Aralık kutlama mesajı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılını kutladığı mesajında,

Güncel Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 09:56:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılını kutladığı mesajında, ‘’27 Aralık Kurtuluş Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, bağımsızlığımız ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını hiçe sayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi saygıyla anıyorum. Tarsusumuzun kurtuluş günü kutlu olsun’’ dedi.
 
Başkan Koçak, 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Koçak mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Verilen mücadeleler sonucu bundan 102 yıl önce büyük bir destana imza atılarak kazanılan Tarsus’un kurtuluş gününü kutlamanın gururu ve mutluluğu içindeyiz. 102 yıl önce yokluk ve imkânsızlıklar içinde kazanılan bu zafer bugün bizlere kültürüne sahip çıkan, onu koruyan ve yaşatan bir toplumun, daima birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar var olacağını göstermiştir. Bizler de el birliğiyle daha refah ve ekonomik seviyesi daha yüksek bir Tarsus için var gücümüzle çalışıyor, projelerimizi hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Hedefimiz daha çok üretim ve istihdamla ekonomik refahı artırmak, toplumun daha rahat yaşayabileceği bir Tarsus oluşturmak. Meyvelerini almaya başladık. Güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın topraklarını canları pahasına savunan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.