BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, MEZİTLİ’DE ZEYTİNLİ CADDE’Yİ YENİLEDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mezitli ilçesi Akdeniz ve Merkez mahallesi sınırları içerisinde bulunan Zeytinli Caddesi’nde 1.500 metre uzunluğundaki yolda bir süredir devam eden yol yapım çalış

Güncel Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 10:11:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mezitli ilçesi Akdeniz ve Merkez mahallesi sınırları içerisinde bulunan Zeytinli Caddesi’nde 1.500 metre uzunluğundaki yolda bir süredir devam eden yol yapım çalışmalarını tamamladı. Ekipler, ayrıca İsmet İnönü Bulvarı’nın Vatan Caddesi ile Fındıkpınarı Caddesi arasında kalan 265 metre uzunluğundaki kısmını da sıcak asfalt serimi yaparak yeniledi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipleri, Mezitli ilçesi Akdeniz ve Merkez mahallesi sınırları içerisinde bulunan Zeytinli Caddesi’nde bir süredir devam eden yol yapım çalışmalarını tamamladı.
Eskiköy kavşak düzenleme çalışması yapıldı
Mezitli ilçesi Zeytinli Caddesi’nde 1500 metre uzunluğundaki yolda yenileme ve düzenleme çalışması yapan ekipler, genişliği 15 metre olan yola toplam 7 bin 900 ton sıcak asfalt serimi yaptı. Yenilenen güzergâh üzerinde bulunan Eskiköy Caddesi ile Zeytinli Caddesi kesişiminde kavşak düzenleme çalışması da yapıldı. Ekipler tarafından bölgede yapımı tamamlanan çalışmalarda Zeytinli Cadde ve kavşak noktasında toplam 10 bin 700 ton sıcak asfalt serimi yapılmış oldu. Ekipler tarafından sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra caddede refüj imalatı da yapıldı.
İsmet İnönü Caddesi’nde de Çalışma Yapıldı
Ekiplerin eşzamanlı olarak Mezitli ilçesinde bir diğer çalışma noktası ise İsmet İnönü Bulvarı oldu. Mezitli’nin 2 ayrı noktası, Zeytinli Cadde ve İsmet İnönü Bulvarı’nda yapılan çalışmalarda toplam 12 bin 800 ton asfalt kullanılarak, yollar daha modern ve standardı yüksek bir görünüme kavuştu.
İsmet İnönü Bulvarı’nın Vatan Caddesi ile Fındıkpınarı Caddesi arasında kalan kısmında yapılan çalışmalar kapsamında İsmet İnönü Bulvarı’nın 265 metre uzunluğundaki kısmı 2 bin 100 ton sıcak asfalt serimi yapılarak yenilendi. Geçtiğimiz yıllarda aynı bölgede Kelveli ile Fındıkpınarı Caddesi arasında kalan kısım ve Fındıkpınarı Caddesi de yenilenmişti. Yapılan bu çalışmayla da belirtilen hattın tamamı yenilenmiş oldu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.