YILIN SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖDÜLÜ, BAŞKAN YILMAZ’IN

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Adana’da yayın yapan Radyo Efebey tarafından düzenlenen 2023 Yılının Enleri’nde “Yılın Sosyal Belediyecilik” ödülünün sahibi oldu.

Güncel Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 17:35:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Adana’da yayın yapan Radyo Efebey tarafından düzenlenen 2023 Yılının Enleri’nde “Yılın Sosyal Belediyecilik” ödülünün sahibi oldu.

Başkan Yılmaz, MHP Genel Başkanı, Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Devlet Bahçeli’nin; “Yılın Devlet Adamı Onur Ödülü’ne” layık görüldüğü gecede, “Yılın Sosyal Belediyecilik” ödülünü almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını söyledi.

Belediyecilik hizmetlerinin yanında pandemi sürecinde ve deprem felaketinin ardından “Sosyal ve Çevik Belediyeciliğin” en güzel örneğini ortaya koyan, en zor zamanlarda en özel projelerle vatandaşların yanında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın çalışmaları bu kez de takdir gördü.

İsmini, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin verdiği Radyo Efebey’in kuruluşunun 1. yıl dönümü dolayısıyla organize edilen törende Başkan Yılmaz’a ödülünü, Taş Medreseli Ülkücüler Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Külahlı ve Erhan Soylu verdi.

Adana Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül törenine; belediye başkanları, siyaset, spor, sanat, iş dünyasından birçok isim ve kamu yöneticileri katıldı.

BAŞKAN YILMAZ; “BİLGE LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ’NİN İZİNDE KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDUK”

Gecede bir konuşma yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kendisine bu ödülü layık gören Radyo Efebey’e ve tüm hemşehrilerine teşekkür ederek; “Zor bir dönem geçirdik. Bunu en çok belediye başkanlarımız bilir. Önce pandemi, ardından deprem ve savaş oldu. Bölgemizde de değişik acı gelişmeler oluyor. Bu dönemde Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatıyla “Kimsesizlerin Kimsesi” olmaya çalıştık. İhtiyaç sahiplerinin, pandemide sıkıntıya düşen ve deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını giderdik. Bu çalışmalarımızın takdir görmesi bizleri memnun ve mutlu etti. Özellikle Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ismini koyduğu Radyo Efebey’in bu programında bu ödülü almaktan gurur duydum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, Türk Devlet Felsefesi’nin günümüzde yaşayan en büyük abidesidir. Yine Türk olgusunun çağımızdaki en büyük parçasıdır. Allah başımızdan eksik etmesin, sağlıklı uzun ömürler versin. Bizler de sizlerle beraber, tüm belediye başkanlarımızla beraber aynı yolda çalışmaya devam edeceğiz. Daha güzel, daha kutlu günlere hep beraber ulaşacağız inşallah. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, 2023 Yılının Enleri Ödül Töreninde; Sarıçam Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Hakan Aslan’a “Yılın Bürokrat” ödülünü,  Bengütürk Tv Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya’ya ise “Yılın Televizyon Kanalı” ödülünü takdim ederek, tebrik etti.

Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.