TOROSLAR’IN PARK VE YEŞİL ALANLARINA YILIN HER MEVSİMİ ÖZENLİ BAKIM

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, park ve yeşil alanların yılın her mevsiminde temiz ve bakımlı kalmasını sağlıyor.

Güncel Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 11:56:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, park ve yeşil alanların yılın her mevsiminde temiz ve bakımlı kalmasını sağlıyor.

Çimlerin biçilmesinden ağaç budamasına, bakım, onarım ve temizliğe kadar birçok çalışmanın yürütüldüğü parklar, peyzaj çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.

Kentin en yeşil ilçelerinden biri olan Toroslar’da, vatandaşların daha temiz ve düzenli ortamlarda vakit geçirebilmeleri için Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak yapılan bu çalışmalar, büyük beğeni topluyor.

Başkan Yılmaz; “7’den 70’e Herkese Güzel Yaşam Alanları Sunuyoruz”

İlçedeki mevcut park ve yeşil alanların daha modern ve işlevsel hale gelmesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Halkımızın nefes aldığı, ailesi ve sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirdiği parklarımızın ve yeşil alanlarımızın bakımına özen gösteriyoruz. Çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarımızla Toroslarımızı daha da güzelleştiriyor, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Parklarımızda aynı zamanda tarihi ve milli değerlerimizi de yansıtıyoruz. Amacımız, doğal güzellikleri ve yeşil alanlarıyla zengin bir potansiyele sahip Toroslarımızın bu değerlerini korumaktır” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.