TARSUS’TA ARACIN EZDİĞİ ENGELLİ KÖPEK, TARSUS BELEDİYESİ HAYVAN BAKIMEVİ’NDE EMİN ELLERDE

Tarsus'ta meydana gelen bir olayda, engelli köpek bir araç tarafından ezildi. Tarsus Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale ederek köpeği tedavi altına aldı.

Güncel Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 15:22:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Tarsus'ta meydana gelen bir olayda, engelli köpek bir araç tarafından ezildi. Tarsus Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale ederek köpeği tedavi altına aldı.
Yol üstünde duran engelli köpek, bir araç tarafından ezildi. Tarsus Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olaya anında müdahale ederek köpeği müşade altına alarak tedavi sürecini başlattı. Veterinerlerin çabaları sonucu köpeğin hayati riski ortadan kaldırıldı ve şu anda rehabilitasyon süreci devam ediyor. Köpeği ezen araç sürücüsü, olayın polis birimine bildirilmesi sonrasında idari para cezası ile cezalandırıldı. Yetkililer, tedavi altına alınan köpeğin durumunun iyi olduğunu ve eski sağlığına kavuşması için gereken tüm tedavinin uygulandığını belirtti. Köpeği sahiplenmek isteyen vatandaşlar, bakım evinin resmi hattı olan 0533 154 03 02 numarasını arayabileceği bildirildi.
“PATİLİ DOSTUMUZ GÜVENDE”
Engelli köpeğe tedavi işlemlerini gerçekleştiren Tarsus Belediyesi Veteriner Hekimi Nuri Tehneldere, “Patili dostumuz Mutlu, 12 Ocak Cuma günü saat 11.45 civarı bir vatandaş tarafından eziliyor ve vatandaş tüm uyarılara bağırmalara rağmen durmuyor. Köpeğin halini bile merak etmeden yoluna devam ediyor. Biz köpeği 12 Ocak günü tedavi altına aldık. Bugün dördüncü gün mutlu çok daha iyi yani mutlu hayat riskini büyük oranda atlattı. Yani bu hayvan yaşayacak diyebiliriz artık zaten engelli olduğu için sağ arka ayağı yok ama şu an biz burada tedavisini tamamen Tarsus Belediyesi olarak üstlendik. Kendi kendimize köpeğimizi tedavi ettik. Eğer sahiplenmek isteyen olursa mutluyu, sahiplendirebiliriz. Belediye Başkanımız Doktor Haluk Bozdoğan'ın engelli canlar üzerine ne kadar ilgili ve alakalı olduğunu biliyoruz. Zaten belediye barınağımızın arka tarafında Rehabilitasyon Merkezi açıldı.” ifadelerini kullandı.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.