AKDENİZ’DE YENİ YOLLAR AÇILIYOR, KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Mahallelerde asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme çalışmaları sürüyor

Güncel Yayın: 24 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2023 17:56:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mahallelerde asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme çalışmaları sürüyor

Akdeniz Belediyesi, uzak yakın demeden ihtiyaç duyan her mahallede yeni kadastral yol açma, asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan kırsal bölgelerde yeni yollar açan ekipler, okul, muhtarlık ve belediye bünyesindeki spor salonlarının bakım ve onarımını da yapıyor.

Kazanlı Mahallesi’nde yeni kadastral yol açarak üreticilerin her türlü ulaşım ve nakliye imkanını kolaylaştıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırladığı plan ve program kapsamındaki çalışmaları kapsamında; Turgut Reis, Kültür, Nusratiye, Yeni Mahalle, Cami Şerif, Hamidiye, Şevket Sümer, Gündoğdu ve Hal Mahallesi’nin farklı sokaklarında asfalt yama, kilit taşı, kaldırım ve karo tamiratı gerçekleştirdi. Ekipler; Hebilli ve Puğkaracadağ mahallelerinin ara yollarında da asfalt yama çalışması yaptı.

Okul, muhtarlık ve spor salonlarının eksikleri gideriliyor

Cami Şerif Mahallesi’nde bulunan, çökme riski taşıdığı için vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden koruma altındaki bir evin çatısında bakım yapan fen işleri ekipleri, Müfide İlhan Mahallesi Muhtarlık binasının duvarını ördü, çatısı ile depo üstü montajını tamamladı. Demirhisar Mahallesi Anaokulu sundurmasının montajı ile Camili Mahallesi’nde sızıntı yapan su borularında kaynak işlerini tamamlayan ekipler, Yakaköy Mahalle Parkında bulunan banklar ve kamelyaları boyayıp yeniledi, Karaduvar Mahallesi’nde hizmet veren spor salonunun pencere korkuluğu imalatı ile montajını bitirdi.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.