Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz: “Daha yeşil bir Toroslar yaratacağız”

Mahalle ziyaretlerine hız veren Öz: “Dersimize iyi çalıştık. Toroslar’da eksiklikleri biliyoruz. Sizleri daha yeşil bir Toroslar’a kavuşturacağız.

Güncel Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 10:18:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Mahalle ziyaretlerine hız veren Öz: “Dersimize iyi çalıştık. Toroslar’da eksiklikleri biliyoruz. Sizleri daha yeşil bir Toroslar’a kavuşturacağız. Her mahallede parklar, oyun alanları, içerisinde market ya da çay ocağı da olacak olan ‘Yeşil Toroslar’ projesini hayata geçireceğiz. Bu proje sayesinde de toplamda 600 bin metrekare yeşil alanı Toroslar’a kazandıracağız” dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmalarına hız veren Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, Turgut Türkalp ve Tozkoparan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal Gül, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Öz’e çocuklar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklar, “Mahallemize hoş geldin Ali dede” pankartıyla karşıladıkları Öz’e çiçek takdim etti.
“TOROSLAR’A 600 BİN METREKARE YEŞİL ALAN KAZANDIRACAĞIZ”
İlk olarak Turgut Türkalp Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Öz, vatandaşın taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. Öz, burada yaptığı konuşmada, “Gerçekleştirdiğimiz her ziyarette öncelikle vatandaşlarımızın taleplerini dinliyorum. Mahallelerinde ne görmek istiyorlar onu soruyorum. Sonrasında ise sizlerin teveccühü ile seçildiğimiz takdirde hayata geçireceğimiz projeleri anlatıyorum. Dersimize iyi çalıştık. Toroslar’da eksiklikleri biliyoruz. Sizleri daha yeşil bir Toroslar’a kavuşturacağız. Mahallelerinizde parklar, oyun alanları, içerisinde market ya da çay ocağı da olacak olan ‘Yeşil Toroslar projesini hayata geçireceğiz. Bu proje sayesinde de toplamda 600 bin metrekare yeşil alanı Toroslar’a kazandıracağız” dedi.
“İÇERİSİNDE SPOR ALANLARININ DA OLDUĞU BELEDİYE KREŞLERİ AÇACAĞIZ”
Daha sonra Tozkoparan Mahallesinde gerçekleşen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Öz, yoğun katılım gösterdiklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Öz, kadınlara yönelik çok önemli projeleri olduğunu belirtti. Öz, “Maddi durumu elvermediği için geleceğimizin teminatı olan çocuklarını kreşe gönderemeyen ailelerimize destek olmak amacıyla belediye kreşlerimizi yaygınlaştıracağız. Açacağımız belediye kreşlerinde hem çocuğunu kreşe göndermek isteyen ailelere destek olacağız hem de çocuklarımızın güvenli bir ortamda eğitim almalarını sağlayacağız. İçerisinde spor alanlarının da olduğu kreşler hem konforlu hem de son teknolojiyle donatılmış olacak” şeklinde konuştu. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.