Serdar Soydan: Mersin’in kaybedecek 5 yılı daha yok”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mersin’in ilçeleri ile birlikte hizmet beklediğini belirterek, “Cumhur ittifakının İlçelerimizde yanan çoban ateşi tüm ili kapsıyor.

Siyaset Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 16:12:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mersin’in ilçeleri ile birlikte hizmet beklediğini belirterek, “Cumhur ittifakının İlçelerimizde yanan çoban ateşi tüm ili kapsıyor. 31 Mart akşamı da sandıkları patlatıyoruz. Mersin’in kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Mersin halkı ‘artık yeter’ diyor. Bahane istemiyorlar ve buna son verecekler. Halkımız, en pahalı suyu içmek istemiyor. 30 Büyükşehirde olan büyük projeleri Mersin’de de görmek istiyorlar.” Dedi
Gülnar, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Serdar Soydan, yağmura ve soğuğa rağmen, kendilerini yalnız bırakmayan  vatandaşlara teşekkür ederken daha sonra binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen iftar programında da şunları söyledi: “Sizlerin heyecanına, desteğine ve güvenine layık olmak için çalışacağız ve başaracağız. Gece uyumadan, gündüz yorulmadan sizlerin emrinde, hizmetinizdeyiz.” 
“Mersin, Cumhur ittifakı diyor, hizmet diyor. “ 
İlçelerin sorunlarına da dikkat çeken Soydan, şöyle devam etti: “5 yıldır buralara ayak basmayan, çivi çakmayanlara bir dur diyeceğiz. Biz tüm eksikleri iyi biliyoruz. Kuskan’ın içme suyu hattını da yenileyerek kaliteli su ile buluşturacağız. Yağmur demeden, soğuk demeden bizleri karşılamanız, sevginizi ve güler yüzünüzü göstermeniz bizlere apayrı bir enerji vermiştir. Gayet iyi gidiyoruz. Mersin, Cumhur ittifakı diyor, hizmet diyor. “ 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.