CHP İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN, BAŞKAN ADAY ADAYLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, ilçe örgütü olarak seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Siyaset Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 17:33:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, ilçe örgütü olarak seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini söyledi.
 
Genel Merkez’in aldığı karar doğrultusunda aday adaylığı başvurularının sona erdiğini ve aday belirleme süreciyle ilgili faaliyetlerin ise hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Selahattin Şahin, Tarsus Belediye Başkanlığı konusunda resmi aday adaylığı başvurusunda bulunan 11 kişi ile ilçe binasında toplantı gerçekleştirdi.
 
Toplantıya mevcut Tarsus Belediye Başkanı ve yeni dönem aday adayı Haluk Bozdoğan, Ozan Varal, Vedat Günyar, Ali Boltaç, Ünzile Kuru, Hikmet Oğuzcan, Vahap Eryılmaz, Abdulkadir Filiz, Mehmet Habip Ekmekçi, Mehmet Özel ve Melisa Günaştı Yanat katıldı. Bir diğer aday adayı Musa Ceylan ise şehir dışında olduğu için toplantıya katılmadı.
 
Birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantıyla ilgili kısa değerlendirmede bulunan Başkan Selahattin Şahin, “Tarsus'u CHP'nin Derman Belediyeciliği ile tekrar yönetmeye talip Belediye Başkan aday adaylarımızla bir araya geldik.
 
Cumhuriyet Halk Partisi birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Tarsus'u da, Mersin'i de yeniden kazanacak ve Türkiye'ye umut olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.