TARSUS’TA 15 YILLIK YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ

ŞEHİTLER TEPESİ MAHALLESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Güncel Yayın: 24 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 24.08.2023 18:02:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

ŞEHİTLER TEPESİ MAHALLESİ’NDE SICAK ASFALT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Tarsus Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalar ile adından söz ettiriyor. Son olarak Şehitler Tepesi Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması ile mahallenin 15 yıldır devam eden yol problemine son verildi.

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.  Ekipler, Şehitler Tepesi Mahallesi'nde yıllardır taban suyundan kaynaklanan yolların bozulması sorununa son vermek için önemli bir adım attı. 1 buçuk kilometrelik sıcak asfalt yapımı sayesinde 15 yıldır oluşan yol mağduriyeti sona erdi.  Yolda alt yapı sorunlarının çözümünün ardından ekipler tarafından yapılan sıcak asfalt çalışması ile mahalle halkının yaşadığı toz, çamur ve toprak sıkıntısı çözüldü. Yıllardır mahalle sakinlerini çileli yollardan kurtarmak amacıyla gerçekleştirilen bu hizmetle, vatandaşlara konforlu ve güvenli ulaşım sağlandı.

“HİZMETİMİZ TARSUS İÇİN”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Vatandaşlarımızın en iyi şekilde yolculuk yapmasına katkı sağlamak adına mahallelerimizde ekiplerimiz tarafından çalışmalarımız devam ediyor. Hizmetimiz Tarsus için.” şeklinde ifade etti.

“BU YOLUN YAPILMASI BİZİM İÇİN ÇOK İYİ OLDU”

Yapılan çalışmalarla tozdan kurtulduklarını ifade eden bir vatandaş “Bu yolun yapılması bizim için çok iyi oldu. Önceden toz içinde kalıyorduk. Belediyemize buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sıcak asfalt çalışması yaptılar. Depomuza inerken malzemelerimiz tozlanıyordu birçok sorun yaşıyorduk. Artık biz de rahat bir şekilde yolumuzu kullanacağız.” dedi.

“TOZ VE TOPRAKTAN KURTULDUK, BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜRLER”

Sağlık açısından güzel bir çalışma olduğunu belirten bir diğer vatandaş, “Başkanımız Haluk Bozdoğan’a çok teşekkür ederiz. Yolumuzda çok fazla toz oluyordu, camlarımız tozlanıyordu, sağlığımız için de iyi oldu. Şimdi rahat bir şekilde belediyemizin bize sunduğu güvenli asfalt yol imkânı ile sorun yaşamayacağız.” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.