Tarsus TSO’da ekonomi mercek altına alındı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekonomi Gazetesi ve Sertrans Lojistik işbirliğiyle düzenlediği Ticarette Yeni Ufuklar Paneli gerçekleşti.

Güncel Yayın: 16 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2024 12:59:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News
 Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekonomi Gazetesi ve Sertrans Lojistik işbirliğiyle düzenlediği Ticarette Yeni Ufuklar Paneli gerçekleşti.
 
Moderatörlüğünü Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ın yaptığı panelde Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Yayın Koordinatörü Vahap Munyar ile birlikte Türkiye ve dünya ekonomisi, makro ekonomik göstergeler, seçim sonrası ve 2024 yılı öngörülerini aktardı.
 
Küresel ekonomi ve dış ticaretteki gelişmeleri yorumlayan panelistler daha sonra iş dünyasından gelen soruları yanıtladı.
 
İnteraktif ortamda gerçekleşen panelde ayrıca Tarsus ve bölge ekonomisindeki gelişmelere ve iş dünyasının beklentilerine dikkat çekildi.
 
Program öncesi Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde de incelemelerde bulunan Güldağ ve Munyar Başkan Koçak’tan detaylı bilgi aldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.