Başkan Abdullah Özyiğit, Gazi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Siyaset Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 16:21:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Mahalle mahalle gezen esnaflar ve bölgedeki Yenişehirlilerle buluşan Başkan Özyiğit, hem projelerini anlatıyor hem de halkın önerilerini alıyor.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, mahalle ziyaretleri kapsamında son olarak Gazi Mahallesi’ni gezdi. Esnaflar ve bölgedeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özyiğit, Yenişehirlilerin yoğun ilgisi ve desteğiyle karşılaştı. Esnaflara kolaylıklar dileyen Başkan Özyiğit, mahalle sakinleriyle de tek tek sohbet etti. Hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında Yenişehirlilerin görüşlerini alan Başkan Özyiğit, vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Abdullah Özyiğit, Gazi Mahallesi’nde bulunan Mersin Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneğini de ziyaret etti. Burada vatandaşlara seslenen Başkan Özyiğit, “ Yenişehir kısa sürede büyük bir ilerleme kaydetti. Kentimizin ve özellikle çocuklarımızın geleceği için önemli yatırımlar yaptık. Bunun yanı sıra 5 yıllık göreve sürecimizde dayanışmaya çok ihtiyaç duyduk. Zor günlerde halkımızı asla yalnız bırakmadık. Yenişehirliler bu hizmetlere şahit” dedi. Mersin Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneğinde vatandaşları da dinleyen Başkan Abdullah Özyiğit, “ Yenişehir’i birlikte yöneteceğimize söz verdik. Göreve gelir gelmez mahalle toplantıları düzenledik, 32 mahallemizde halkımızla buluştuk. ‘Herkesin yaşadığı kent için söyleyecek bir sözü vardır’ dedik. 5 yıllık stratejik planımızı da halkımızla birlikte hazırladık.” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.