Cumhur İttifakı Toroslar Adayı Öz, ilk müjdeyi kadınlara verdi

Geçtiğimiz hafta sonu ilçede hayata geçireceği 33 projeyi düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyuran Öz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken ilk müjdeyi kadınlara verdi.

Siyaset Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 11:06:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Geçtiğimiz hafta sonu ilçede hayata geçireceği 33 projeyi düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyuran Öz, seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken ilk müjdeyi kadınlara verdi. Öz, kadın kursiyerlerle bir araya geldiği Toroslar Halk Eğitim Merkezi’nde, “Hayata geçireceğimiz projelerden biri olan ‘Kadın Akademisi’ ile üreten Toroslar, kadınlarla yükselecek” dedi.
 
Ziyaret ettiği mahalle, dernek ve sivil toplum kuruluşlarında yoğun ilgiyle karşılanan Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, son olarak Toroslar Halk Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Tülücü’nün de eşlik ettiği ziyarette eğitim merkezinde kurs gören kadınlarla bir araya gelen Öz, “Çalışmak isteyen ve iş kurmak isteyen kadınlarla, Toroslar Halk Eğitim Merkezimiz ile birlikte hareket ederek; Toroslarımızın yükselmesi ve gelişmesi için hep birlikte elimizi taşın altına koyacağız. Allah’ın izniyle Büyükşehir’de Serdar Soydan başkanımız, Toroslar’da ise bizler seçimlerden zaferle çıkarak projelerimizi vakit kaybetmeden hayata geçireceğiz” dedi.
 
“ÜRETEN TOROSLAR KADINLARLA YÜKSELECEK”
 
Toroslar’ın geleceği için 5 ana başlık altında hazırladıkları 33 projeyi, vatandaşla bir araya geldikleri açık hava toplantılarında açıklamaya devam edeceklerini vurgulayan Öz, “Çalışmak ve iş kurmak isteyen kadınların meslek sahibi olabilmesi; bilgi, yetenek ve becerilerini geliştirmeleri için eğitim ve uygulama desteği sağlayacağız. ‘Kadın Akademisi’ sadece bireysel başarıyı teşvik etmekle kalmayarak aynı zamanda toplum genelinde cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Doğuştan üretici bir kabiliyete sahip olan Toroslar kadınının üretimlerinin daha görünür hale getirilmesi önceliğimiz olacak. Kadınların ürettiği ürünlerin ‘Kadın Akademisi’ aracılığıyla parasal değere çevrilmesiyle birlikte Toroslar ekonomisine de büyük bir değer katacak. ‘Kadın Akademisi’ ile üreten Toroslar, kadınlarla yükselecek” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından kadınların taleplerini tek tek not alan Öz, daha sonra eğitim merkezindeki kursiyerlerle birlikte öz çekim yaptı. 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.