Dr. Ali Öz’e Demirtaş ve Alsancak mahallelerinde sevgi seli

Seçim çalışmaları kapsamında Demirtaş ve Alsancak mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Güncel Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 14:45:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Seçim çalışmaları kapsamında Demirtaş ve Alsancak mahallelerini ziyaret eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Mahalle esnafının da büyük ilgi gösterdiği Öz, “Toroslar’da girmedik sokak, sıkmadık el, gitmedik mahalle bırakmayacağız. Toroslar’ı ayrım yapmadan hep birlikte yöneteceğiz” dedi.
 
Adaylığı açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Öz, ilçede vatandaş ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Beraberinde AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser ve MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ile birlikte Demirtaş ve Alsancak mahallelerini ziyaret eden Öz, vatandaşa projelerinden bahsetti.
 
“GİRMEDİK SOKAK, SIKMADIK EL, GİTMEDİK MAHALLE BIRAKMAYACAĞIZ”
 
İlk olarak Demirtaş Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Öz, tatlıcı tezgahının başına geçerek vatandaşlara tatlı ikram etti. Mahalle halkı ve esnafının büyük ilgi gösterdiği Öz, seçildiği takdirde ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmet edeceklerinin altını çizdi. Öz, “Toroslar’da girmedik sokak, sıkmadık el, gitmedik mahalle bırakmayacağız. Toroslar’ı nakış gibi işleyeceğiz. Bunu da ayrım yapmadan, insanların siyasi ve dünya görüşüne bakmaksızın hep birlikte başaracağız” dedi.
 
“TOROSLAR’I BİR ÜST LİGE TAŞIYACAĞIZ”
 
Daha sonra Alsancak Mahallesinde esnafları ziyaret eden Öz, talebi olan vatandaşları da dinleyerek, talepleri tek tek not aldı. Burada açıklamalarda bulunan Öz, “Allah’ın izniyle seçildiğimiz takdirde başkanlık süremiz boyunca hep sokakta olacağız. Sizlere söz veriyorum; Toroslar halkıyla el ele, gönül gönüle, güç birliği yaparak ilçemizi bir üst lige taşıyacağız. Hayalim olan Toroslar için çok hayalimiz var. Toroslar’da herkesin gönlüne dokunan bir belediye başkanı olacağım” diye konuştu.
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.