MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, gazeteciliğin zor şartlarda ve fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu vurguladı.

Güncel Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 13:38:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, gazeteciliğin zor şartlarda ve fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu vurguladı. Uysal “Halkın doğru haber alması noktasında saat gözetmeksizin çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Özellikle yerel basınımızı destekleme konusunda üzerimize düşeni yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklamada bulundu. Milletvekili Uysal açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Gazetecilerimiz, toplumun sesi, aynası ve vicdanıdır. Tarafsızlık ilkesine bağlı kalarak gerçekleri aktarmakla görevli basın mensuplarımız gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Depremde, afette, savaşta canı pahasına mesleğini icra edip halkı bilgilendiren gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.

Gazetecilerimizin, demokrasimizin temel direği olan basın özgürlüğünü korumak gibi de önemli görevleri vardır. Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde haberlere ulaşmak oldukça kolay ancak doğru haberi ortaya koyabilmek ilk günkü gibi sorumluluk gerektiriyor.  Bu sorumluluk bilinci ve meslek etiğini hep ön planda tutan kıymetli basın mensuplarının her zaman yanında olacağımızı belirtiyor saygılarımı sunuyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.