TARSUS BELEDİYESİ ADANA'DA TARSUS'U BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

Tarsus Belediyesi 316 bin 281 kişinin katılım sağladığı Adana Çukurova 16. Kitap fuarında Tarsus'u başarıyla temsil etti

Güncel Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 17:52:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Tarsus Belediyesi 316 bin 281 kişinin katılım sağladığı Adana Çukurova 16. Kitap fuarında Tarsus'u başarıyla temsil etti
Tarsus Belediyesi, kent kültürü ve tarihini yansıtan kitaplarıyla 9 gün boyunca Adana'da yazarlar ve yayınevleri ile Tarsus'u başarıyla temsil etti. Her gün farklı bir yazarın katılım sağladığı fuarda Tarsuslu yazarlar da imza etkinliği ile okurlarıyla buluşma imkanı buldu.
Yoğun ilginin yaşandığı fuarda Aratos yayınevi, Tarsus Belediyesi Kent Yayınları, Tarsus kent tarihi ve turizmine yönelik yayınlar ve yazar Uğur Pişmanlık, Remzi Karabulut, Hikmet Öz, Nihat Çapar, Ufuk Sürmeli, Cemile Cereb, Hüseyin Sungur, Prof. Dr. Cavit Orhan Tütengil, Dr. Ali İhsan Ökten, Dr. İsmail Sarp Aykurt, Fatma Özger Bilgiç, Ali Tekin Koçak, Nadir Durgun, Hüseyin Adıbelli, Seyhan Çağlar Emen gibi yazarların kitapları da yer aldı.
BAŞKAN BOZDOĞAN:"BİNLERCE İNSANA BİNLERCE YILLIK KENTİMİZİ TANITTIK"
Adana Çukurova 16. Kitap fuarında Tarsuslu yazarlar için düzenlenen imza etkinliğine katılan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan;" Tarsus, binlerce yıllık geçmişiyle Çukurova’da tarihin, kültürün ve felsefenin merkezidir. Dolayısıyla böyle bir kentte yaşamak ve böylesine güzel bir kentin tanıtılmasına vesile olmak bizler için gurur verici bir durumdur. Bugün burada kitaplarıyla ve eserleriyle yer alan çok kıymetli yazarlarımıza ve yayınevlerimize kent tarihine ve kültürüne yaptıkları katkılar için teşekkür ediyorum. 316 bin kişinin katılım sağladığı bu fuarda biz de Tarsus Belediyesi olarak binlerce insana binlerce yıllık kentimizi tanıtma imkanı bulduk bu tarz çalışmalarımız ve yazarlarımıza desteklerimiz devam edecektir." dedi.
YAZAR UĞUR PİŞMANLIK "TARSUS BELEDİYESİ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR"
Tarsus Belediyesi'nin kent tarihi ve kültürüne yönelik çalışmaları desteklemek ve tanıtmak anlamında üzerine düşeni yaptığını ifade eden Yazar Uğur Pişmanlık;" Her kent kendi aydınını yaratır. Tarsus’un Ümit Yaşar Oğuzcan, Haşmet Zeybek ve Cavit Orhan Tütengil gibi çok sayıda yetiştirdiği değerleri var. Bugün ise yeni kuşak yazar ve sanatçılar kentin kültürüne katkıda bulunuyor. Tarsus Belediyesi, Çukurova Kitap Fuarı'nda Tarsuslu yazarların okurla buluşmasını sağlıyor. Kitap fuarına katılan tüm yazar arkadaşlarımıza varlıkları ve destekleri için çok teşekkür ederim" dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.