Serdar Soydan: “Bahanesiz, liyakatli belediyecilik başlıyor”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: “Mersin yeterince zaman kaybetti. Bahanelere sığınmayacağız

Siyaset Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 11:01:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: “Mersin yeterince zaman kaybetti. Bahanelere sığınmayacağız. Raylı sistemi de, alt yapıyı da, imar düzenlemelerini de Cumhur İttifakı yapar. Ulaşım sorununu da biz çözeriz. Az kaldı, bahanesiz, liyakatli belediyecilik başlıyor.” Dedi.
“Üreticilerin sorunu var. Esnaflarımızın sorunu var. Yatırım sorunu var”
Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde, her buluşmada Mersin’in sorunlarına dikkat çeken Serdar Soydan, sorunları yerinde tespit ettiklerini anlatarak şunları söyledi: “Mersin, bahanelerle çok zaman kaybetti. Olmayan metroya Milyonlarca lira harcandı. Artık bunları geride bırakmalıyız ve bu sorunu hızlıca çözmeliyiz. Bunu da biz yaparız. Bu kentin ulaşım sorunu var. Yatırım sorunu var. İstihdam sorunu var. Üreticilerin sorunu var. Esnaflarımızın sorunu var. Bu kentin tüm dinamikleri ile bir araya geldik. Hepsinin görüşlerini ve taleplerini aldık. Bu kentte esnafı, iş insanlarını, ev hanımlarını, gençlerimizi çok önemsiyoruz. Mersin’i onlardan dinliyoruz ve her söylediklerini not ettik.” diye konuştu
“Mersin bir güneş kentidir. GES Kullanımını Tüm İlimizde Yaygınlaştıracağız.” 
Güneş enerjisinin Mersin için vazgeçilmez bir sonsuz kaynak olduğunu kaydeden Serdar Soydan, bu konudaki projelerini şöyle açıkladı: “300 günü güneşli Mersin, Güneş Enerji Sistemleri (GES) projesi için ideal bir şehir konumdadır. İşte biz de bu güzelliğimizi Belediyemizin enerji ihtiyacını karşılamak için kullanmak adına bu projemizi hayata geçireceğiz. Ayrıca GES kurulumlarında da hemşehrilerimize destekler vereceğiz. GES kullanımını tüm ilimizde yaygınlaştıracağız.”
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.